Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg under april 2007

Av grodis - 11 april 2007 08:48

Morgonens vägning, som jag hoppades SÅ mycket på, gjorde mig besviken... Som jag hade hoppats på en 7:a i början av vikten.Men så var det lik förb-nnat en 8:a...*suckar*F-n!!Morgonens vägning visade visserligen minus, men ett ynka sådant. Innan jag åkte till farmor visade den 81,6 kg, nu visade den 80,9.Visst, det är minus. Visst, det är -0,7 kg.Jag VILL vara med i 70-klubben NU!Det går så förb-nnat segt just nu.*suckar igen*:´-(Jag tycker faktiskt att jag är värd det! Därför tänker jag sura nu.

Av grodis - 10 april 2007 20:56

Kom hem vid 18.15 ikväll efter exakt 8 h och 15 minuters resväg. Det var lugnare resväg hem och det befarade snöfallet kom aldrig, tack och lov, då pappa hunnit byta till sommardäck...Nu är jag hemma iallafall och har haft sköna semesterdagar hos farmor och njutit i fulla drag. Dock är det väldigt skönt att vara hemma hos älsklingen igen! :-D Har väl insett så här i efterhand att det kanske är nyttigt att längta efter varandra ibland också... ;-)Maken hade lagat goood mat till mig och pappa som vi åt tillsammans och en fin bukett tulpaner stod på köksbordet också. *älskar*Efter maten bytte jag om och tog en rask promenad med stavarna(!) och bara det förvånar mig själv! Att jag ens kom på tanken, efter en hel dag i bil. Det har aldrig hänt förut! Med kvällens promenad inräknad har jag de sista 3 dagarna gått sammanlagt 1,7 mil! :-D *whohoooo*Och vet ni mer..? Jag har firat min första påsk någonsin (förutom när jag var lill-liten då..) HELT UTAN vare sig godis eller kakor och bullar!!Är riktigt stolt över mig själv och det ska bli intressant att se vad vägningen och mätningen visar imorgon bitti + imorgon kväll när det är dags igen. Jag hoppas på finfint resultat för det tycker jag själv att jag är värd!Nu måste jag rusa. Favoritserien "House" börjar och sen är det bäst att lägga sig för att orka upp till jobbet imorgon. Skönt med kort vecka! :-)

Av grodis - 8 april 2007 12:41

Hej hej alla goa vänner!En snabbishälsning från ett vintervitt norrland som bjudit både på storm, snö och sol!När vi åkte upp på Skärtorsdagen var det allt annat än roligt väder och bilen (en Saab 9-5) for som en vante i sidled och när vi passerat Sundsvall och var mellan Sundsvall och Timrå hände en sak som fick mig att inse att vi hade änglavakt. En bil som låg ca 3 bilar framför oss hade cykelställ på med en cykel hängandes på och som i sin tur blåste av(!) och hamnade under bilen bakom som for rakt in i mitträcket, men stannade och voltade aldrig. Bilen vars cykeln blåste av ifrån körde av motorvägen åt andra hållet tillsammans med två bilar bakom som tvärnitade och pappa kunde finna sig snabbt och siktade in sig emellan dessa bilar så vi klarade oss. Puh. Jag kan lova att adrenalinet pumpade en bra stund efteråt och det var riktigt, riktigt otäckt. Att det dessutom är 110-väg och väldigt backigt gör inte saken bättre. Vi hade verkligen änglavakt.... Ett par renar vid vägrenen såg vi och grova grenar från tallar och granar låg på vägen här och där, men tack och lov klarade vi oss från omkullblåsta träd över vägen där vi åkte.På långfredagen blåste det fortfarande rätt rejält, men inte lika hårt som på Skärtorsdagen, så vi åkte på skotertur och grillade smörgåsar och korv i solen och hade det mysigt. Men OJ vad jag saknar maken! *snyftar* Det är verkligen tomt utan honom här och jag vet att jag inte är ensam om att sakna honom...Det har gått jättebra med maten och inte en endaste godisbit eller kaka har slunkit ner! Jag är RIKTIGT stolt över mig själv för det! :-) Dock har jag druckit lite vin och ett par öl, men något ska jag väl få unna mig också. *tycker* Tyvärr har det inte blivit någon promenad än, men det ska jag strax iväg på idag då det inte blåser alls idag! Riktigt skönt att få röra sig litegrann!Ikväll är vi hembjudna till min farbror med familj och det ska bli fläskfilé tournedos med murkelsås och någon dessert som kallades för Falska ägg. Gott! Tur dock att påsken snart är över så jag slipper frestas av alla dessa godisskålar och kakor och bullar... Det är tufft emellanåt, eftersom jag mitt i allt fick mensen och har ett enormt sötsug. Men som sagt, hittills har det gått jättebra och jag har bestämt mig för att det ska gå lika bra i fortsättningen också!Nu kommer pappa och nu är det dags att tacka för lånet av datorn och bege sig ut på promenix!Må så gott allihop!KRAM på er!

Av grodis - 5 april 2007 08:09

Inne en snabbis bara för att önska er, alla kära vänner och läsare, en riktigt Glad Påsk! Ta hand om er och varandra och njut av lediga dagar och god mat (och dryck..) och ladda energi.Själv är jag lite nedstämd för tillfället och det är för att min älskade make inte kommer kunna följa med till norrland pga kaos och paniksituation på jobbet. Det känns jättetråkigt och vi båda är ledsna och nere pga att det blev så i sista minuten. Jag har dock bestämt mig för att åka iväg och träffa min älskade farmor ändå, tillsammans med min far. Tur det finns telefon iallafall så jag får surra med maken den vägen. *kommer sakna enormt*En rolig grej är att vi igår iallafall hade fått ett tjockt kuvert från BFA med instruktioner och jag säger bara HJÄLP!!! Det är typ HUR MYCKET SOM HELST som ska fixas och dessutom ska en faktura på 60.000 vara betald innan den 9:e!? Hallåååå.. det går ju inte. Vi hinner inte till banken idag och det är stängt resten av påsken samtidigt som jag är bortrest. Kuvertet var postat och stämplat den 30 mars, men kom inte fram förrän igår den 4 april så det blev VÄLDIGT kort varsel med pengarna där. Ska ringa BFA och se om vi får skjuta på betalningen tills nästa vecka på fredag.Nu måste jag sätta full fart och packa det sista och göra mig i ordning för att fira en skön och avkopplande påsk i norr! Hoppas komma hem med ny energi och ork för att fixa allt som ska fixas och jag berättar mer om vad det är när jag är hemma igen på tisdag kväll (blir onsdag).Må gott alla!PÅSKKRAMAR!//Grodis

Av grodis - 4 april 2007 08:50

Alldeles nyss kom en kollega fram till mig och sa "Glad Påsk" och lämnade fram ett stort påskägg fyllt med godis.Gaaaaaah..!!Jag blir galen. Dessa högtider som frestar och sabbar för så många som liksom mig kämpar med sina överviktskilon!Jag har det extra jobbigt just nu pga PMS och skulle såååå gärna sätta i mig det där ägget bums! Eller inte.Jag vill ju inte sabba för mig själv, för det är ju det jag gör. Det är ingen annan jag förstör för, än just mig själv. Om jag sätter i mig det och andra onyttigheter i påsk, så ser jag ju samtidigt till att jag inte kommer få den där så hett efterlängtade 7:an i början på vikten om någon vecka, för det är SÅ nära nu! Och jag vill ju verkligen se den snart, för att så småningom se en 6:a.Någon har föreslagit nötter, var det Tinselflickan? :-)Tyvärr kan jag inte äta nötter då jag är allergisk.Så jag har frukt som godis och ibland krävs det även som igår, lite Kesella med jordgubb/lime, men den är 7,5% och inte såååå farlig. Visst, socker i, men det är ändå bra mycket bättre än att sätta i sig en massa choklad och annat godis.TACK för allas ert stöd och pepp! Jag är SÅ tacksam ska ni veta!Jag tänker bita ihop och det rejält. Jag SKA fixa detta. Blir isåfall min första påsk utan godis på åratal. Minns inte senast...--------------Och så en helt annan sak, en rolig händelse!En nätvän till mig som väntat läääänge på sitt barn, har äntligen fått barnbesked igår! En liten pojke! HURRA!

Av grodis - 3 april 2007 20:19

Iallafall så snubblade jag idag.Sötsuget vann.Dock gjorde jag iallafall OK val och ballade inte ur med godis, glass eller småkakor som jag vet att jag gjort förut.Efter jobbet var jag till Viktor och gjorde lite vårfint. Han fick ett miniträd hos sig som har små, små videkissar på hängande kvistar. I korgen som det stod i satt en jättsöt liten gul och glad påskhare. Solen sken så fint hos Viktor under hans träd i backen och fåglarna kvittrade, men det blåste jättekallt. Tog kort med nya mobilen på hur det blev och ska försöka ladda över det så ni också får se hur fint det blev.Nåväl, fortsättning på min kväll...Jag åkte och handlade efter att ha varit hos VIktor och suget var enormt. Dock ville jag verkligen INTE ha godis, inte sabba helt! Även om det lockade såååå mycket och är extra mycket och billigt så här i påsktider. Dessutom står det stora godisskålar på jobbet och har gjort hela veckan... men där har jag klarat det genom att undvika att gå åt det hållet och om jag gjort det så har jag resolut tittat åt andra hållet eller blundat.På affären valde jag mellan 8 bitar sushi eller en grillad kyckling. Valet föll på det senare. Så det har jag smällt i mig ikväll, en nästan hel grillad kyckling + 1 glas vatten!Nu sitter jag och mumsar dessert. Fruktsallad. 1 clementin, 1 äpple, 1 liten banan, 1 näve hallon, 1 päron och till det 3 tsk kesella jordgubb/lime för att "klegga till det" lite. Sen är jag mätt och nöjd.Eller inte nöjd.. men det känns ändå OK. Jag gjorde iallafall mycket bättre val idag än jag skulle gjort förut. Då hade jag lätt köpt 2-3-4 hg lösgodis och vräkt i mig tills jag mått illa. Frukt är iallafall nyttigt, men inte kesellan då...TACK snälla ni för allas ert pepp och stöd!Tyvärr föll jag ikväll, eller snubblade...Imorgon är en annan NY dag, med NYA tag!KRAM på er!

Av grodis - 3 april 2007 17:12

Idag är det verkligen SKITJOBBIGT!!Sockersuget är enormt. Hungern är hopplös och jag dricker vatten som en häst för att försöka dämpa suget men inte sjutton hjälper det! Det är SÅ nära att jag kommer äta något onyttigt idag.Jävla skit!Jag vill inte, men för första gången, efter nästan 2 månader med Prenet, så känns det som om "det spelar ingen roll bara jag får i mig NÅGOT sött!"Verkligen skitjobbigt... :´-(

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards