Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg under april 2007

Av grodis - 3 april 2007 12:30

Ingen som har en sån här som står och "bara står" någonstans? Som inte längre har någon glädje av sin jordglob och som vill skänka/sälja den för en billig penning till en blivande adoptivmamma. Gärna med belysning i också! ;-)ALLA TIPS MOTTAGES TACKSAMT!

Av grodis - 3 april 2007 12:10

Idag fullkomligen SKRIKER magen efter mat! Skitdrygt är det och det är HELA tiden! Spelar ingen roll hur mycket vatten jag bälgar i mig heller... :-/Det är jättetufft, särskilt nu i PMS-tider dessutom...*blänger på äpplet*Får nog ta ett äpple till mellis idag, annars kommer jag inte stå ut till 13.30 tills jag får äta min lunchsoppa...Annars inte så mycket nytt på himlen idag, mer än att den är grå istället för blå.Och ja, bloggen är återigen blå. Det andra spar jag till framtiden... ;-)

Av grodis - 2 april 2007 20:34

Dagen slutade iallafall så mycket bättre än den började, tack och lov!När jag kom hem vid 17-tiden ikväll gick jag bara in och bytte om till träningskläder och sen ut och gick stora ö-rundan med stavar. Så otroligt skönt och rogivande att höra alla fåglar, vindens sus och barnens stoj och skratt!Mötte ett par grannar. Trevliga samtal om ditt och datt. Leende människor. När jag kom hem tog jag ut Sally så hon fick gå omkring i sele på tomten och i skogen bakom och brevid vårt hus. Svansen stod rakt upp och ögonen var som små jordglober. *s* Så nyfiken på allt!Sen in och laga kvällsmat: Laxfilé med kokt mandelpotatis och kokt broccoli och en liten klick yoghurt, kryddad med färsk limepeppar. Gott!Har sedan suttit i soffan och försökt lära känna min nya mobil. Mycket känner jag igen sen min 700i så det känns bra. Har testat kameran lite smått också och det verkar finnas många roliga grejer man kan mixtra med om man vill och bilderna blir jättebra! Kul!Nu en skön dusch och sen lite skruvande på nya sideboardet! :-)

Av grodis - 2 april 2007 15:35

Bolivias flagga är ju grön, gul och röd. På min nya (igen!!) presentationsbild är det min vackra brudbukett, i samma färger! Vaddå symboliskt! ;-DOch våraktigt och somrigt på samma gång.Jag kör så här.. iallafall i några dagar... *hehe*

Av grodis - 2 april 2007 14:53

Det blev en sobert svart mobil istället för brunmetallic.Detta pga att jag gick till Teliabutiken istället och köpte. Månadskostnaden där blev 50:- mindre/månad med exakt samma abonnemang och bindningstid(!) och jag tyckte inte det var värt 50:-/månaden bara för att få en brun mobil.. ;-) Jag har ju dessutom haft en Sony Ericsson 700i nu i 2 år och den är silverfärgad, så svart är ny färg för mig iallafall. Jättesnygg är den och nu ligger den här brevid mig på laddning! Ser fram emot att få pilla lite mer på den ikväll... *hehe* Blir en skön promenad efter jobbet idag, med stavar! Sen ska jag passa på att tvätta lite lakan och handdukar tänkte jag och planera inför påskens semesterdagar hos farmor i norr. Måste bl a mentalt bestämma mig för NOLL TOLERANS! Jag ska INTE äta en enda bit godis! Inte en enda kaka eller bulle. Så det så!Det blir shake till frukost och shake/soppa till lunch och sen äter jag det som bjuds på kvällen. Där tänker jag inte "bråka så mycket" utan anpassa mig så gott jag kan till det som ställs på bordet. Jag vet ju samtidigt att det oftast är jag och maken som lagar mat när vi är där så det blir nog inga problem att "styra" det lite. :-)Många långa sköna promenader blir det också, minst en per dag har jag bestämt!Åh, vad jag längtar till mitt norrland! Mitt andningshål!

Av grodis - 2 april 2007 10:55

..och mer roligt, så kan jag berätta att jag idag ska hämta min nya fina Sony Ericsson K800i! En fin brunmetallic ska det bli och jag hoppas och tror att den ska bli jättebra!*Intresseklubben antecknar, va?* ;-PPS. Tagit bort lite svordomar i förra inlägget. Jag har lugnat mig lite igen... DS.

Av grodis - 2 april 2007 09:31

Nu måste jag skriva av mig.Kokar av ilska just nu. Inombords.Och bloggen är min ventil.Det handlar om min f.d vän igen.Tyvärr jobbar vi på samma jobb.Nu går hon runt och kvittrar likt en liten vårfågel och högt och tydligt berättar att "Vi har separerat! Och jag mår så bra!" osv. osv.Tack och lov hör jag inte allt.Nyss kom hon förbi och sa till mig(?) och en annan kollega:"Tja babes! Nu har jag flyttat iallafall! Så ni vet. Ni får flyttkort sen!"!??!?!Vad tänker hon med?Tror hon i sin lilla hjärna att jag verkligen tänkte svara henne? Ens titta på henne?Hon beter sig som en omogen barnrumpa och steppar omkring och kvittrar här på jobbet. Men JAG mår skit. Jag mår dåligt av att veta vad hon gjort mot sin familj. Och att JAG blev den som blev tvungen att berätta för HENNES man, vad HON gjort i VÅRT HUS med en ANNAN MAN!Var det värt det? Var det värt att offra det jag trodde var vänskap för?Det tänker hon inte på.Hon är väl lyckligast i stan nu med den nya kärleken.Men hon tänker inte på att hon kört över många, många människor (vänner, familj, barn osv) som den värsta ångvält.Fattar hon hur illa hon gjort mig?!Vilken omöjlig sits hon satte mig i!!?? Utnyttjade mig till max!Riktigt, riktigt egotrippat.

Av grodis - 1 april 2007 22:17

..en sluten maillista för Boliviafamiljer.Ikväll har jag skrivit ett första inlägg och presentationsmail till gruppen och även kollat på alla UNDERBARA bilder på små tjejer och killar från Bolivia. LJUVLIGA ungar!Herrejösses... ska VI också få äran att ta hand om ett sådant vackert och unikt barn?! Gråter massor, men det är lyckotårar.Sakta, sakta börjar det sjunka in, ända långt in i hjärteroten, att vi faktiskt ÄR på väg mot barn.Att få vara med i en sån här lista där det bara rör sig om Bolivia, gör att det hela blir än mer verkligt. Läsa om barnbesked. Läsa tillbaka om familjers resor till sina barn. Tips och råd. Ovärdeligt!----------En underbar helg är till ända och de går som vanligt alltid lika fort! Imorgon är det måndag igen, men denna vecka är kortare än vanligt då jag bara jobbar måndag-onsdag och sen är jag ledig till nästa onsdag! Ska bli helt underbart och jag längtar så efter resan upp till kära farmor i påsk! Sen att jag kommer få svår bloggabstinens är ju en helt annan sak... ;-PHuset är nästan färdigstädat också, jätteskönt! Ett par oväntade besök på e.m gjorde att jag inte hann med allt det jag tänkt, men vad gör det? Min barndomsvän kom med sina döttrar och tillika mina goa guddöttrar och vi var ute i solen och skogen och kollade på alla blåsippor. Jättemysigt och så fick jag/vi även en gunga till Viktors kommande syskon! Skötbord och spjälsäng (ja, en till!) finns också att hämta hemma hos dem om vi vill! Toppen! :-DNu ska jag gå och lägga mig och läsa lite. Det tar på krafterna att vara ute mycket i friska luften och röra på sig hela tiden. Men oj vad bra jag mår och mina kinder har nog fått sig en lätt solbränna av vårsolens starka strålar. Nattinatt!

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards