Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg under juli 2007

Av grodis - 23 juli 2007 13:57

Fick just reda på att våra handlingar är hos Bolivianska Ambassaden nu.

SISTA anhalten innan hela luntan skickas ner till Bolivia...!!


Wow.......

Av grodis - 23 juli 2007 11:49

Nu är det full fart.

Sista rycket innan vi går på semester på fredag kl. 16.30


Jag har fått kontakt med ansvariga för BFA-tidningen, äntligen och nu kör vi så det ryker med det sista som ska in innan tryck. Det kommer bli en tuff vecka, men jag försöker att beta av en sak i taget så ska det nog gå bra. Det känns skönt att hon är varse att jag inte kommer göra tidningen mer, även om det känns jättetråkigt förstås.... Men jag orkar inte grubbla över det mer... nu är det bara att fokusera och lösa detta så bra och smidigt det bara går.


Fredag kväll, gud så jag längtar! En iskall martini och bara pusta. Planera, packa... sen semester!!


5 dagar kvar... eller 4,5 nu faktiskt!

Av grodis - 21 juli 2007 17:21

Rensat ogräs mellan plattor på baksidan. Solat en kvart. Kört med högtryckstvätten på plattorna på framsidan och de blev som nya!


Nu en martini med is och lite lugn och ro innan en skön dusch och sen hem till svärfar och M  och makens lillebror som också är där på besök för en trevlig kväll med god mat och trevligt sällskap! :-)

Av grodis - 21 juli 2007 11:11

Hurra det är sol!! Inte ett moln i sikte heller så nu är det shorts och linne på och ut i trädgården och försöka få saker och ting ur världen. Saker = ogräs....


Dessvärre har vi ju björktrastar som byggt bo i ett av våra äppelträd på tomten och det står rätt nära huset så vi blir anfallna så fort vi kommer i närheten. Irriterande!! :-( Ungarna är ju flygklara för man ser dem lite här och var så nu vet jag inte hur vi ska göra?! Känns ju taskigt att ta bort deras hem... Men vad sjutton, man måste ju kunna vara på sin egen tomt?! Dessutom har de anfallit Sally (katten) nu på morgonen så hon är livrädd numera och vågar inte ens ut genom dörren utan sitter på tröskeln och tittar ut... :´-( *stackars liten*


Vi får se hur vi löser detta, för det är ju ett måste....


Ha en underbar lördag allihop och jag hoppas att solen lyser även på er!

Av grodis - 20 juli 2007 22:30

Så  ä n t l i g e n  är huvudvärken borta!


Det var mysigt hemma hos mormor o morfar och vi åt goda pajer som mormor gjort och sen en bit tårta till kaffet... *hmmmm* Maken fick dricka lite vin och jag valde att köra, huvudet dunkade så jag var inte ens sugen på alkohol. Verkar ha valt rätt och nu är som sagt värken borta och jag dricker just nu ett stort glas vatten med frysta blåbär/hallon i, gott! Hemma hos mormor & morfar blev jag sittandes en stund och tittade på gamla foton, det är ju så roligt! Sen har jag svårt att förstå att livet varit så en gång. Att jag också varit liten. Att se sig själv som bebis tycker jag känns lite konstigt på något vis... men roligt. :-) Det var längesen jag tittade på deras bilder och minnena från barndomen kom som på beställning. Jag hade en underbar barndom, det är bara att inse. Synd bara att man inte minns mer än man gör...


När vi kom hem tog jag en lång sval och skön dusch och det var sååå skönt och välbehövligt! Jag ser fram emot morgondagen och vi har en hel del att ta itu med, bl a trädgården... Men det ska ju bli sol och fint imorgon och lagom sommartemperatur att jobba i så det ser jag faktiskt fram emot!


Men först en lång skön natts sömn... DET behövs...!


Nattinatt!

Av grodis - 20 juli 2007 16:17

Jag känner mig som en blöt fläck. Helt utpumpad.

Värken i skallen vägrar ge med sig, trots att jag tagit en 1 grams alvedon och en Ipren400. Jag kallsvettas och fryser om vartannat och ögonen svider, men är trots det blanka. Jag tror jag har lite feber faktiskt....


Inte har de hört av sig angående tidningen heller och jag har inte haft tiden att ringa upp och kolla heller, så jag får väl våndas över helgen också... *suckar* Hade varit skönt att få en återkoppling idag... som hon lovat att göra....


Nu väntar ett litet kalas för lilla mormor som fyller år idag. *GRATTIS!!*

Sen åker vi hem och jag ska dunsta i soffan/sängen och bara andas....


Ha en trevlig helg allihop!

Kram!

Av grodis - 20 juli 2007 08:33

Vi gjorde det. Vi slog till.

Vi är med vagn..!!


Inte någon tvekan ens. Vagnen var verkligen jättefin och fräsch och i o m att det även följer med en Baby travel mjuklift IFALL vi skulle få en riktigt liten, så känns det nu SÅ BRA!

Tjejen som sålde vagnen berättade att hon insett att hon nog satt för lågt pris, för det hade ringt i ett under hela dagen och t o m redan på kvällen INNAN jag ringde hade hennes mobil fått SMS (som hon missat och inte sett förrän morgonen därpå EFTER jag hade ringt!) så jag inser vilken flax vi haft och det var inte läge för någon prutning. ;-)

Nu står den där, hemma i vårt vardagsrum. Vi ska såklart inte ha den där, utan den ska rullas ut i förrådet efter jag hittat något skydd att lägga över den. Så nöjd och så kul!


Känns bara så overkligt. Att VÅR Liten ska ligga där inom en inte allt för avlägsen framtid. Jösses....... *tår i ögat*


Annars mår jag rätt pissigt idag. Jag har sprängande huvudvärk och mår lite illa. La mig tidigt igår, också med huvudvärk, och det känns inte kul att vakna med samma. Jag får dricka mycket vatten och hoppas att det hjälper, för alvedonen jag tog imorse när jag gick upp verkar inte hjälpa ett dugg, trots att det är en 1 grams...

Är nog lite spänd att höra från BFA idag... för jag vet ju att hon kommer läsa mitt mail.... *usch*


Men, men... beslutet är fattat och jag vet att allt kommer ordna sig.

Till slut.....


Tack för alla fina kommentarer. Ni är helt fantastiska! :´-)

Av grodis - 19 juli 2007 14:54

Inte på en fläck.

Jag ÄR knäpp, jag vet.


Men jag kunde bara inte motstå den. Och priset sen... kalas! (1.800:-)

Så ikväll åker jag och maken och tittar på den. Vagnen. *ehum*

Vi fick ju 1.500:- för det som skulle blivit Viktors vagn så det är nästan samma pris för en mycket nyare så det känns heeeelt OK. ;-)


Jag VET att det är alldeles för tidigt. Jag VET att vi kanske borde vänta. Det är en Emmaljunga Cerox Sport -05, men uttagen sommaren -06 och använd 1 år. Jag gillar den så mycket och det var ett så bra pris så jag kan bara inte blunda och glömma den.... För mig spelar det nämligen ingen roll om det är en -06 eller -07 eller -08 eller -05... modern eller omodern, bara den är praktisk. Visst, jag fastnar just för denna för att den är både snygg OCH praktisk. *erkänner* ;-)

Detta följer med:

- Babytravel mjuklift

- Regnskydd

- Instruktionsbok

- Svängbart styre så man kan vända vagnen utan att störa barnet för mycket, om det t ex skulle blåsa eller solen lyser in.

- Lång sitt/liggdel med 5-punktsbälte

- Sufletten är utrustad med sol- och insektsnät och bakre partiet på sufletten är avtagbart så luft fritt kan strömma igenom vagnen varma dagar

- Punkteringsfria däck

- Chassi i lättviktstål

- Vinteråkpåse från vintern -06

 

Vagnen finns ca 6-7 mil från där vi bor och maken är med på att åka och kika på den så 16.30 styr vi kosan söderöver och tar en kvällsutflykt.


*hihi*


Dessutom nytt utseende på bloggen I G E N...!

Ni hänger väl med i svängarna?! ;-P

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Juli 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards