Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg under augusti 2007

Av grodis - 16 augusti 2007 11:33

Anonyma kommentarer som ifrågasätter mig och mitt liv börjar jag ledsna rejält på nu. Det gör att jag starkt funderat på att byta bloggportal, till en där man måste ha lösen för att kunna läsa.


Trist, men kanske snart sanning.

Verkar bli ett måste, tyvärr...

Av grodis - 16 augusti 2007 08:34

Det hanns aldrig med att tona håret igår kväll, då jag inte kom hem förrän kl. 22. Då maken hade premiärjakt med jaktkompisar och jagat rådjur inatt, passade jag på att åka till min barndomsvän och hennes två döttrar, tillika mina guddöttrar, och hälsa på igår kväll. De ligger denna vecka på en camping utanför stan så det blev besök i husvagn med förtält.

Då jag varit där någon timme öppnade sig himlen och regnet började vräka ner. Vi satt och mös med värmeelement på och tända ljus. Fikade thé medh ost & kex och snackade tjejsnack till klockan var 21 och det började skymma. Då den campingen ligger 4-5 mil hemifrån, sa jag hejdå och begav mig hemåt.

Det var lite drygt att köra hem i ösregn och skymning och det tog säkert 45-50 minuter iallafall. Men inga olyckor, förutom att jag körde över en fet råtta, och när jag kom hem fanns ingen ork till att tona något hår.

Så det blev lite mys i soffan med katten och sen i säng för att fortsätta läsa "Olycksfågeln" av Camilla Läckberg.


Pratade nyss med maken, som ju inatt varit ute i skogarna kring Fjärdhundra på premiärjakt av rådjur och bock. Det har varit regnigt och blött, men ändå OK, och han var nu på väg hem med ett rådjur i bilen. Dock var det inte han som skjutit det, utan en jaktkompis, som tydligen hade "fullt i frysen"... Så nu har vi snart ett rådjur hängandes i källaren igen, innan det lämnas in på rökning. *ryser till lite*

Visst är det gott, men.... ;-)


Ikväll kanske det blir toning.. vi får se. Har klippning inbokad till tisdag nästa vecka så det är ingen brådis.


Go´morron Sverige!

Av grodis - 15 augusti 2007 14:52

De små grå stråna blir allt fler och fler... *suckar*

Jag är ju bara 32.. hallåååå...


Min mamma hittade det första grå hårstrået på mig när jag låg på uppvaket efter operationen efter förlossningen med Viktor, det satt i tinningen... Det var över 5 år sen. Nu börjar de små grå bli fler och fler...


Så.. dags för lite färg! Eller toning rättare sagt.

Köpte en toning från en hårsalong på lunchen och ikväll blir det hårsalong hemma i badrummet och jag ska bli lite höst-kopprig är det tänkt. Jag är ju så mörk så det kommer inte bli så rött som på bilden... hoppas jag... ;-)


Av grodis - 15 augusti 2007 10:04

...men kroppen och huvudet vägrar att vakna till liv idag.


Jag är SÅ trött! Gäspar oavbrutet och ögonen svider och jag ser suddigt...


Hohojaja... det blir en låååååååååång dag....

Av grodis - 15 augusti 2007 08:06

Måste erkänna att "Morden i Midsomer" bara blir fånigare och sämre för varje avsnitt. :-( Tråkigt!

Det är/var den enda serien som jag följt under sommaren, och ska man inte ens kunna kolla på den så vet jag inte vad jag ska se?? Det är SÄLLAN jag ser på TV, men Morden i Midsommer hade jag fastnat för. Men som sagt, blir det inte bättre än de 2-3 sista avsnitten varit så bojkottar jag den, också. Jag är kräsen... ;-P


Längtar till hösten då inredningsprogrammen sätter igång och förhoppningsvis "Roomservice" är tillbaka igen! Jag hoppas innerligt att de goa grabbarna som bringar mycket tokigheter och skratt är tillbaka i rutan snart.


Onsdag idag. Tredje arbetsdagen. Det går väl sisådär att komma igång ska jag väl erkänna... Känner mig oinspirerad och slö...trött...less...

Börjar redan nu drömma om och längtar enormt till mammaledigheten!! Hoppas nu bara att den kommer innan nästa semesterperiod, för annars vet jag inte hur jag ska orka jobba hela hösten/vintern/våren/sommaren IGEN....


Nu frukost!

Av grodis - 14 augusti 2007 20:57

Så ÄNTLIGEN är det dags för ett avsnitt av favoritserien "Morden i Midsomer" igen! Del 6 av 8 idag och jag sitter beredd i soffan, uppkurad under filten med ett glas rött... (restvin från semestern...) ;-)


Det börjar bli mörkt ute så värmeljus är tända i vardagsrummet också... *mys*


Såna här kvällar älskar jag!

Av grodis - 14 augusti 2007 08:27



Ibland önskar jag att det kunde vara så HÄR lätt att bli smal.....

Av grodis - 13 augusti 2007 15:02

Snart, om bara någon timme ska vi äntligen hämta hem vår Sally.

Eller "Frasse" som hon också kallas...

Frans Oskar Jönsson.... ;-P


Kärt barn har många namn sägs det ju....



Hon har varit hos svärmor ett par veckor och ikväll får hon alltså komma hem. Lilla Sally - vår misse. En kär familjemedlem som skänker oss många glada och tokigt gosiga stunder.

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Skapa flashcards