Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg under september 2007

Av grodis - 19 september 2007 16:47

Nu bär det av till min yngsta guddotter Ida som idag fyller 2 år.

Lillsnuttan börjar bli stor!

Hipp, hipp HURRA HURRA HURRA HURRA!


De bra valen fortsätter och ska INTE sabbas med tårta, kakor, bullar eller dyl.

*lovar mig själv*

Av grodis - 19 september 2007 14:22

Hurra, även vägningen idag gick bra.

Minus 1,3 kg visade vägningen hos Viktväktarna idag på lunchen och det känns toppen! Att det blev ett så fint minus trots festen i lördags, bakisdagen i söndags, och så två kursdagar.


Det tyder ju på att jag gör lite rätt ändå... ;-)


Det känns som om jag har medvind i mitt liv just nu.

För första gången på mycket längre.


Och jag njuter. I fulla drag.

Av grodis - 19 september 2007 08:44

Det känns som om jag drömmer.

När jag vaknade imorse förstod jag först inte att det var sant att vi nu fått reda på vart vi kommer få hämta vårt barn när det väl blir dags. Men det ÄR sant. Vi vet nu.


Jag önskar jag kunde förklara hur det känns i kroppen...


Det är en blandning mellan tusentals fjärilar. Pirr. Illamående. En värme i hela kroppen som inte går att beskriva. Glädje. Chock. Nervositet. Lycka.


Nej, det finns inga ord som kan beskriva den känsla jag har inom mig. Bara det att den är så fantastiskt skön. Helt, helt underbar. Obeskrivligt stor.


Jag ser fram emot att läsa på om Bolivia och extra mycket om Santa Cruz och dess omgivningar. Ni som vet och har tips, tipsa oss! Please! Jag vill veta ALLT! ;-D


Det är en underbar höstmorgon idag. Klarblå himmel och sol. Kylig och klar höstluft. Jag tänker så mycket på Liten och tror faktiskt att h*n redan finns... Ligger och sprattlar någonstans. Tittar nyfiken omkring sig med sina mörka djupa brunnar till ögon.


Ögon som jag längtar så mycket efter att drunkna i....


Jag får ibland en känsla av att allt kommer gå så mycket fortare än vi vågat drömma om. Jag vet inte varför, men det bara känns så. Jag kan ha helt fel. Men tänk om jag har rätt?! Jösses....snacka om skräckblandad förtjusning!

Det är dags att börja måla taket på övervåningen tror jag minsann... Åtminstone köpa hem färg, för det är ju en bra början... ;-)


TACK snälla goa ni för alla gratulationer!

Jag är överväldigad och så innerligt glad för dem. :´-)

Av grodis - 18 september 2007 18:33

Sitter här och bara skakar. Gråter. Skrattar....


Kommit hem från kursen. Trött. Korvstoppad med information. Sätter mig och äter lite lätt. Sätter igång datorn för att kolla jobbmailen och se om det blir av med Skyddsombudskursen jag skulle gått imorgon egentligen. 40 nya mail.


Ett av dem - underbart. Vi har fått besked om vart vi kommer få åka och hämta Viktors syskon...!!!


SANTA CRUZ - HERE WE COME!!!!


Wow.. jag fattar inte. Är i chock. Så underbart. Så jäääääääääävla underbart!! WHIIIIII!!!


*gråter av lycka*


Och maken är inte hemma. Som vanligt såna här gånger. Det är inte första gången när det är BIG NEWS.... *suckar lite och skakar på huvudet och fnissar* Han har fått reda på det iallafall, när jag till slut fick tag i honom på hans brors mobiltelefon. De ligger på deras farmors tak och lägger takpannor. Hoppas han höll balansen...



Whiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!


*galet lycklig*

Av grodis - 16 september 2007 22:29

Tror jag börjar bli för gammal för att festa till 03.30 på morgonen... ;-)


Idag har det varit "dagen efter" med stort D och faktum är att jag inte gjort något alls, mer än middag, vilken blev rotmos med köttkorv och fläsklägg. Mums! Riktigt bra höstmat. Pappa kom hit och åt med oss och det blev gott och vi blev alla mätta och nöjda. Det blev tre matlådor också, jag som oroade mig för att det inte skulle räcka...


Har precis kommit hem efter att ha åkt med pappa in till stan för att hämta min bil som stod kvar där vi var på fest igår. Festen var dock jättetrevlig och jag stortrivdes. Så många trevliga människor - både gamla och nya vänner. Tack B! 


Nu ska jag snart gå och sova för imorgon blir det till att släpa sig ur sängen 1 h tidigare än vanligt då jag ska iväg på facklig kurs. "Tjejer i facket" heter tillställningen och är i det natursköna Kloten. Jag har varit där förut och det är verkligen jättemysigt där, särskilt på höstkanten. Jag ser fram emot det och vi blir ca 15 tjejer som ska umgås och konferera i 2 dagar. När jag kommer hem på tisdag kväll är det dags att slänga sig in i Scrapbookingens underbara(?) värld, för då börjar kursen hos Folkuniversitetet.


Full fart med andra ord.

Ha det gott allihop så "ses" vi på onsdag!


*vinkevink*

Av grodis - 15 september 2007 15:12

Äntligen har jag börjat ta itu med min garderob och storrensning. Jag har en rätt stor garderob, men det är väl bara typ 30% av kläderna jag verkligen använder. Resten hänger bara och tar plats. Nu ska det bli ändring på det och jag började med att rensa underklädeslådorna. En stor hög med trosor, strumpor och bh ska kastas iväg. Jag förstår inte att man kan samla på sig så mycket, och som man sen inte använder!? *skakar på huvudet*


I "hänggarderoben" var det inte så jättemycket som jag känner att jag vill kasta/ge bort, men en liten hög blev det. En "svärmors-hög" och den brukar vara poppis... :-) Imorgon fortsätter jag med kattvinden där jag har 2 trådbackar + en stoooor kartong, och då kommer det bli massor med mer kläder och framför allt byxor! Så skönt när man väl kommit igång!


Nu måste jag hoppa in i duschen och börja göra mig iordning inför kvällens fest, som jag NYSS fick reda på börjar redan kl. 17.00!? Nästan så man tror det är ett barnkalas man ska på... *hehe* ;-P


Tjingeling!

Av grodis - 15 september 2007 11:41

Ja, jag vet att tjuvvägning inte borde ske. Men idag gjorde jag det för att jag kände att jag behövde det. Känns i kroppen att något hänt och jag ville ha ett kvitto på att det var så. Mycket riktigt -1 kg prick har försvunnit sen invägningen hos Viktväktarna i onsdags kväll. Jätteskönt!



 

Jag behövde se detta, för att inte göra dåligt val i form av att trycka i mig av farmors mjuka, hembakta tunnbröd till frukost. Hålla motivationen uppe och fortsätta göra BRA val. Istället såg frukosten ut så här:


2,5 dl naturell lättyoghurt

1 dl av Paulun´s müsli

1 kopp svart kaffe

1 knäckebröd med 4% mjukost och 2 skivor leverpastej


Nöjd.. och motiverad att fortsätta!

Jag är solokvist idag eftersom maken även idag klättrar omkring på sin farmors tak och ser till att hon får nytt tak över huvudet nu till hösten och vintern. Ska passa på att sätta igång operation storrensning av kläder och annat på övervåningen. DET behövs!


Ikväll är det 35-års fest som gäller och det ska bli jättetrevligt! Det är makens vän B som fyller och han brukar ha fest i trädgården i ett stort tält och jag hoppas och tror det blir samma i år. Jag har hört rykten om att det blir grillning och isåfall blir det årets sista. Gott!


Ha en fin lördag allihop!

Av grodis - 14 september 2007 08:29

Inget småätande igår! Inte ens honung i théet, för det blev en kopp thé istället för kaffe. ;-)


Efter den varma koppen kände jag mig nöjd och suget avtog.


Försöker när dessa sug sätter in (rätt ofta just nu iom mensen) tänka på Liten och att jag är skyldig henom det. Men framför allt är jag skyldig MIG själv detta. Jag vet ju att jag kan, det gäller bara att TÄNKA FÖRST!


Nu är det dags för frukost.


Tack snälla ni för pepp, stöd och tips! *glad*

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards