Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 28 augusti 2011

F´låååt!

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13

Hej alla!


VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år?

Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.


HUR formulerar man sig?
Hur ber man om ursäkt?


Jag vet inte.


Jag gör det iallafall...

FÖRLÅÅÅÅT!!   


Jag lever. VI lever. 

Nu i en lite större familj. Mamma, pappa, barn. Och ett barn till, "bakom molnen", som Hugo säger.


Ja, han heter så. Min son. Vår son.


Jag tänker inte skriva något sammanfattande inlägg om hur detta år varit. I alla fall inte ikväll. Tiden har gått så otroligt fort och så innerligt mycket har hänt, att jag inte kommer förmå mig att skriva ned allt. Eller ens vilja tänka tillbaka på vissa saker...


Det har varit ett omtumlande år. Både underbart, men också jobbigt.

Mest underbart så här i efterhand. Men i början var det jättekämpigt. Ffa för min del... Men det tar vi en annan gång.. Eller så blickar vi framåt!


Imorgon är en stor dag för oss som familj. Föräldraledigheten är över och Hugo ska börja skolas in på dagis! Vet inte vem som är mest nojjig, men jag misstänker att det är jag... Men det ska gå bra. Det måste ju gå...


Nu ska jag inte skriva mer ikväll. Kände bara att jag ville skriva något.

Ännu en gång så ber jag om ursäkt för denna jättelånga tystnad. Men jag har bara inte mäktat med. Inte förmått mig att få ihop en enda rad. Så har det varit, men så ska det inte förbli. Jag kan inte säga att jag kommer blogga i den omfattning som jag gjort förut, men oftare än 1 gång/år iaf... ;)


På bilden ovan ser ni vår Hugo, i våras när han lämnade en bil till sin "lilla Storebror i himlen, bakom molnen"...

 
 
Ingen bild

Annica

28 augusti 2011 22:35

Vill bara skriva att jag fick en sån lättnad i kroppen nu då jag tittade in på din sida.
Jag har gjort det med jämna mellanrum under året. I början ofta sedan allt glesare. Var längesedan senast och av en slump kollade jag in just ikväll nu då du nyss skrivit några fina rader.
ÄR sa tacksam att allt är fint!
Har funderat och tänkt!
Ta hand om dig och er!
Hälsningar från Annica, som följt din/eran resa genom din blogg.

 
Ingen bild

Anna

29 augusti 2011 07:28

Härligt att du är tillbaka! Följde din blogg och har haft den kvar bland favoriterna och har kikat in lite då och då! Välkommen tillbaka!

 
Linda

Linda

29 augusti 2011 11:29

Jag har dig ju i min rss och hoppas varje vecka få se en uppdatering från dig och nu kom det en =) Har såklart varit jättenyfiken på hur det har gått för er. Skönt att läsa att allt åtminstonde är bra nu även om det verkar ha varit en stormigt år. Och grattis till din utökade familj. Kram!

http://www.bebislangtan.blogspot.com

 
Ingen bild

Cat

29 augusti 2011 16:57

Åhhh, så underbart att höra från dig!
Jag har undrat och undrat, grubblat och grubblat på vad som hänt, hur det gått med Hugo och ja allt!

Jag förstår också att man (jag gjorde) bygger upp en underbar dröm i rosarött och glitter men att det sällan blir så skimmrande.
Med allt det underbara kan det också komma urjobbiga saker och situationer som man aldrig någonsin kunnat tro när man gick där och väntade och väntade.
På det kommer ett oerhört dåligt samvete hur man bara kan känna vissa saker när man samtidigt älskar såååå mycket men det är inget man kan hjälpa, det är så och känslorna känns så.

Det viktigaste jag lärde mig var att berätta om det för andra (annars tror alla andra väntandes & bebisföräldrar att alla har det rosenrött och allt är bara lyckomys) och då märker man att man inte varit ensam om detta och det är också så skönt. Vi tjejer har en förmåga att bita ihop och sätta upp en fasad att allt är gulligullfint när det inte är det, tyvärr..
Så berätta och prata om hur det faktiskt kändes och blev, är jätteviktigt både för andra men framför allt för en själv.

Hur som så är det oerhört roligt att du skriver igen.
SAKNAT dig massor!!!!!!!!!

Kramar
Cat

 
EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

EN MÖLNBOBOS LIV - MELVINS MAMMA

29 augusti 2011 21:05

Vad härligt att se ett "livstecken" ifrån dig. Har också dig i min RSS, har funderat hur det har varit för er. Har även googlat för att se om du börjat blogga någon annanstans. Hoppas på fler inlägg framöver.

http://www.annakarlsson.se/blogg

 
Ingen bild

Malin

29 augusti 2011 21:10

Välkommen tillbaka!

 
Ingen bild

Carina29

29 augusti 2011 21:16

Åhh vad glad jag är att få höra att att ni har det bra! Har vägrat ;-) plocka bort dig från mina favoriter bland bloggare och jag har hoppats på att en uppdatering ska komma. Och nu har det hänt! Härligt!
Välkommen tillbaka :-) och många <----kramar----> från mig!

 
Elisabeth

Elisabeth

30 augusti 2011 10:32

Jag är sååååååååååååååååååå glad för er skull! Har allt tänkt på dig då och då! Inte ska du be om förlåt för att du inte skriver i bloggen. Du har ju med all rätt fullt upp i livet med att vara mamma! Fast roligt var det med uppdatering :-) Sköt om dig/er och många varma kramar från Elisabeth med *Vendela*, Vilda, *Vega*, Ville och Vilja

http://www.zoieli.blogspot.com

 
Elisabeth

Elisabeth

30 augusti 2011 18:53

Ohhh så glad (rörd) jag blir av att se att du gjort ett litet inlägg. Precis som många andra så har jag dig som favorit men på Bloglovin. Jag har inte haft hjärta att plocka bort dig. Är så glad för eran skull och har full förståelse att du varit frånvarande. Vilken fin bild på Hugo och nya titeln på bloggen passar väldigt bra :)

Många Kramar Elisabeth :)

http://knytet.bloggplatsen.se

 
Karin

Karin

30 augusti 2011 20:46

Vad roligt att du är tillbaka! och härligt att få veta att ni har det bra, hela lilla familjen :-) Ser fram emot att följa din blogg igen :-)

http://gemini.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Pernilla

31 augusti 2011 10:28

Jag har som flera andra kikat in då och då och hoppats att det skulle komma en hälsning så småningom. Så roligt att få se ett foto också!
Lycka till med inskolningen. Det är mysigt med förskolebarn, de utvecklas och upplever så mycket spännande. Många kramar!

 
Ingen bild

Kickan med A&A

1 september 2011 09:23

Underbart att få läsa ett inlägg från dig. Ser fram mot fler inlägg.

 
Karin

Karin

1 september 2011 17:21

Åh vad roligt att "höra"av dig igen, har varit in några gånger för att se ngt livstecken och helt plötsligt kom det :)))

http://www.sugarpaste.wordpress.com

 
Ingen bild

Jenny

2 september 2011 12:35

Åh, så otroligt glad jag blir av att se dig skriva! Jag har följt dig sedan du skrev på föräldranätet och väntade Viktor, och det värmer så att se att du har uppdaterat bloggen. Sak samma att det tog ett år - du har väl haft viktigare saker för dig!?

Kram!

 
Ingen bild

Gabbi

2 september 2011 23:04

Fantastiskt roligt att se dig igen Grodis.
Jag hade nästan gett upp hoppet.
Ser fram emot att följa dig igen.
Hälsningar från Skellefteå,
Gabbi

 
Ingen bild

Beckis m Jonna & Maja

5 september 2011 22:21

Så underbart att få "höra" av dig igen! Jag har med jämna mellanrum kikat in för att se om du uppdaterat, men förstått att ni haft fullt upp. Jättekul att se dig här igen!

STOR KRAM!

 
Ingen bild

Hanna

6 september 2011 11:28

Välkommen tillbaka :-) Har som flera andra inte velat ta bort din blogg från favoritlistan,för tänk om...Så plötsligt idag, ett nytt inlägg,såå roligt!! Hoppas du fortsätter blogga! Kram

 
Ingen bild

Anka

6 september 2011 22:18

Hoppsan! Jo, jag har ju sett dig på Adoptionsmammegruppen på FB (det var jag som skrev där att vi är många som saknar din blogg), men saknat den här bloggen. Jag hoppas att få läsa mer om din vardag med Hugo. Min pojke heter för övrigt också Hugo! Det är ju inte särskilt unikt, men ändå...
/Anka

 
mamman

mamman

12 september 2011 22:21

Aaaa va roligt att du är tillbaka eller i alla fall ger ett litet livstecken i från dig.

Hugo ser man ju inte så bra men det lilla man ser är ju att han är så himla finn, sköt om er.

Önskar er alla lycka

http://babyonskan.wordpress.com

 
Ingen bild

Saga

15 september 2011 13:10

Det var roligt att höra från dig igen!
Jag har anat att det varit tungt eftersom du slutade skriva så abrupt. Men har tittat in lite då och då för att se om du skrivit något. Jag har precis som många andra här följt er process i flera år. Sitter nu själv med tankar/önskningar/förhoppningar om att adoptera.. men är bara i funderingsstadiet.. inte mer än så ännu. Jag hoppas att du på något sätt vill skriva om hur det första året som mamma har varit. Både med och motgångar. Vi delar dem gärna med dig!
Kramar och lycka till

 
Ingen bild

Rosie

17 september 2011 00:20

Åhh vad kul att läsa om er :-) Hoppas att allt går bra under året och att ni har njutit alla 3. Jag ser fram emot om att få läsa mer

 
Ingen bild

M!

21 september 2011 13:14

Åh vad roligt att du hörde av dig på bloggen! Jag har följt dig hit och dit sedan du förlorade Viktor, och verkligen saknat din blogg.... Vet du, jag var så orolig och det är liksom bökigt att vara orolig för någon man inte känner för man har inget sätt att höra av sig :-)

Du får gärna skriva lite om det som varit, både det fina och det jobbiga, för det är säkert många som adopterat eller går i sådana tankar som skulle ha stor glädje av era erfarenheter.... Men självklart förstår jag om somligt är för privat!!

Ha det fint!

 
Ingen bild

Maja

6 oktober 2011 21:13

Wow wow wow vad UNDERBART att höra från dig igen. Snäääääälla fortsätt skriv.
Kram

 
Ingen bild

Åsa

9 oktober 2011 22:29

Hej, jag är också glad att höra av dig igen! Har följt dig sedan tiden på aff. Hoppas inskolningen fungerar och att detta år blir lättare. Kram!

 
Lotta

Lotta

19 oktober 2011 13:18

Vad kul att se att du är tillbaka! Kram!

http://lottaochfamiljen.blogg.se

 
Ingen bild

Trollmor

25 oktober 2011 12:40

Vad GOTT att läsa! Har haft dig i mina tankar under åren, en gång i tiden höll vi till på FN/Aff tillsammans.
Njut av livet med allt vad det innebär, både upp och ner...
Kram från Trollmor

 
Ingen bild

Franka

2 november 2011 16:34

Länge sedan du skrev och länge sedan jag tittade in! Förstår att du har mycket nu, men det är ju som det ska vara.
kram Franka på FL

 
Ingen bild

Aitra

8 november 2011 20:04

Jag följde dig under flera år, men bara via din blogg så när du slutade skriva där så "försvann du ur mitt liv" och jag har undrat så hur allt blev. Hur länge fick du vänta på att hämta din pojke? Hur gick resan och hur var det att komma hem? Jag har sedan haft kvar dig på favoriter och inte riktigt velat plocka bort dig då jag ju följt dig så länge.

Detta är din blogg och du skriver ju så mycket och ofta du själv vill, men tack för denna uppdateringen. Du vet att vi är många som vill följa dig och bara stötta dig så har du jobbigt/haft jobbigt så får du gärna dela med dig och oreserverat få stöd från osynliga vänner.

Kram, A

 
Ingen bild

ak

25 januari 2012 13:01

Vad roligt att se att du skrivit ett inlägg till! Hoppas du snart får en minut över till att skriva lite mer om er, om vardag, om dagis och allt!

 
vera

vera

21 februari 2012 14:18

Fint att se en uppdatering från dig. Förstår att det har varit svårt att skriva och allt ska ju inte skrivas, bättre då att avvakta och välja vad man delar med sig.
Sporadisk besökare som jag varit blev jag ändå glad att se att du skrivit igen. Hoppas ni har det fint!

http://veralagar.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

JoVi

8 april 2012 10:50

Ååååhhh vad kul att få se ett livstecken! Nu var det länge sedan jag tittade in, men desto roligare nu när jag gjorde det :) Vilken fin, fin, fin son ni har - med ett av mina favoritnamn! Stort grattis! :) Storebrors namn är mitt favvonamn no 1 dessutom :) Kram och grattis igen! :)

grodis

25 april 2012 11:44

Tack så jättemycket! :)

 
Ingen bild

Cat

28 april 2012 15:16

Vilken underbart härlig ny bild du lagt upp, sååå fin, så fin son ni har!

Hoppas, hoppas du snart börjar blogga igen, saknar dig massor och har följt dig i så många år att det lite känns som en vän som försvunnit ur ens vänskapskrets, och man inte vet varken hur det går eller hur ni mår, och man undrar och undrar sååå......... *saknar dig*

Ha en underbar helg!
Kram

grodis

12 maj 2012 22:58

Tack goa Cat!
Jag försöker och försöker att finna tiden och skrivlusten igen, men det är svårt. Lite kluven i hur offentlig jag ska/bör/vill vara...
Dina ord VÄRMER och jag lovar att skriva snart.. Vi mår fint och tiden rullar på, fortare än någonsin! ;-)
KRAM och hoppas du mår bra!

 
Ingen bild

Cat

14 maj 2012 13:14

Åhhh, vad glad jag blir att du känner så min vän ;O)
Förstår såklart hur du menar men som sagt saknar dig så, jag undrar hur det går med din trädgård och dina rosor (du brukade fota och visa) hur går det med din (och min) eviga viktkamp, hur har det gått med segelbåten ja osv osv.
Vi hade ju rätt nära kontakt ett tag och ja, jag saknar dig helt enkelt.
Hoppas du kan hitta en "gylleneväg" att blogga igen eller kanske du känner för att maila mig privat för lite babbel så går det också bra ;O)

Kramar
Cat

grodis

14 juni 2012 10:38

Hej Cat-vännen!
Åh, vad du minns! Jag blir nästan lite rörd. Trädgården och blommorna finns kvar, men rosenportalen är tyvärr nästan helt borta.. :´-( Jag har just fotat nya bilder i trädgården och ska strax blogga om det tänkte jag!
STOR KRAM!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 27 juni 2010 20:19

Fick just mailat en dikt från en nätvän som är helt otroligt på att skriva texter. Tack snälla Lisa! Den är så klockren! (Jag har givetvis frågat och fått Lisas medgivande att publicera dikten.)    Åratal har passerat förbi, och åren har gått,...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Skapa flashcards