Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg den 14 januari 2008

Av grodis - 14 januari 2008 23:47

Sitter här. Måndag kväll och alldeles för sent uppe, som vanligt...

Men jag har svårt att stänga ner burken för ikväll innan jag skrivit detta känner jag. För jag inser vilken tur jag har.

Mitt i all vår sorg och saknad som vi lever i efter vår Prins i himlen. Mitt i all frustration och längtan efter Liten från Bolivia, så har jag som en stor skyddande mur runtomkring mig.


En mur av vänner.


Det är vänner som jag känner även IRL, men många av er är nätvänner, som jag lärt känna via forum på nätet och/eller här på bloggagratis.se. Vänner jag lärt känna via kommentarer hos varandras bloggar osv. Vänner jag lärt känna via tjejträffarna som jag gick på parallellt med våra IVF-försök som vi avslutade för snart 2 år sedan (shit, vad tiden går!). Vänner jag fått genom vår adoptionsgrupp.


Und so weiter...


Det är för mig egentligen strunt samma HUR vi lärt känna varandra. Jag är SÅ innerligt tacksam för att ni finns här. Att ni orkar ...


Jag hoppas verkligen att ni känner det. Att jag lyckas få fram det genom dessa torftiga rader. Ibland är det svårt att uttrycka sig i ord.


Men inom mig pirrar hjärtat. Av tacksamhet.

Av er värme och medkänsla.


Helt fantastiskt.


TACK för att ni finns!


Av grodis - 14 januari 2008 21:31

...sen ingenting...


...sen...


ETT BARNBESKED TILL!?!?

Jag fattar ingenting... men det är helt underbart!

Rena ketchupeffekten! ;-P


Idag kollade jag BFA:s hemsida precis innan jag gick iväg på lunch, inget nytt. Men när jag en stund senare kom tillbaka möttes jag av att det kommit ytterligare ett barnbesked från Bolivia!?!!


Whiiiiiiiiiiiiiii!!!


Det första barnbeskedet, som kom i fredags med lades ut på hemsidan igår, var en liten pojke på 11 månader... från Santa Cruz!!

MEN...det var i domstol 2... vi väntar i domstol 1....


Anyway... jag gläds ändå. För det RÖR sig! :-D


OCH framför allt; de små barnen får äntligen en trygg tillvaro hos föräldrar som verkligen LÄNGTAR efter en Liten att hysa kärlek över.


Tusen tack för era glada tillrop tillsammans med mig/oss! Vi känner oss glada och hoppfulla. Äntligen! Det var ett tag sen....


KRAM till er alla!

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards