Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg den 16 februari 2010

Av grodis - 16 februari 2010 22:01

  


Jösses!


Jag finner inte orden över det gensvar ni ger mig efter 1,5 månads tystnad. 


Men jag blir varm. Långt in i hjärteroten. Och hoppas att ni alla känner min tacksamhet över det stöd och pepp ni ger mig. Ni är helt fantastiska!


Ett stort, varmt och innerligt TACK till er alla.


Vår väntan närmar sig 2,5 år med stormsteg. Den 21 februari är det på dagen exakt 2,5 år sedan vi skickade ner vår ansökan om att adoptera till Bolivia. Då hette det att det var ca 1-1,5 års väntan. Vi trodde på det. 


Då.


Nu vet vi inte vad vi ska tro. Men jag vägrar att ge upp. Jag vägrar tro att det ska ta åratal till. Det orkar jag inte. Det orkar vi inte. Det är tur vi har fullt upp nu. Med jobb. Med renovering. Först badrum. Sedan ska huset byggas ut och nytt kök ska in. Dessutom ska vi få groventré med tvättstuga INNE i huset! Som det är nu så har vi tvätt- och gäststuga i ett annat hus på baksidan. Det kommer bli toppen med tvättmaskin inne i huset i framtiden. När vi blivit fler.


När Liten kommit hem...


Igår beställde vi badrumsmöbler. Äntligen! Efter mycket om och men och velande hit och dit så blev det till slut en serie från Miller. "Dark Oak" heter den och ser ut så här:

  

Vi har beställt hyllplanen, "flygplansskåpet", spegeln, hörnskåpet. Dock kommer kommoden se annorlunda ut, med två lådor istället för skåp.


Kakel och klinker är också bestämt och det kommer från Bricmate och ser ut så här:

  

  



Klinkergolvet blir mörkt och fyrkantigt och så blir det matt vitt kakel (20x40 cm) på nästan hela väggarna förutom en ev. mörk hörna i duschhörnet där vi ska ha mosaikklinker i samma färg som klinkret. Det är brun/grått och har ett metallic-skimmer i sig. Diskret, men ändå lite extra! Det lustiga är att detta var det allra, allra första klinkret och kaklet vi såg och jag har kollat runt på tusentals sidor men ändå kommit tillbaka till detta. Jag hoppas och tror det ska bli bra med mörkbrunt/grått och vitt så kan man ju ha färger på ljuslyktor, handdukar, badrumsmatta och lite andra roliga detaljer. Jordfärger vill jag ha iaf.. så det blir nog en läcker grön färg som accent till att börja med. Trivs bra med de färgerna i sovrummet så jag tror att de blir toppen även i nya badrummet. Återkommer med bilder när något finns att visa. ;)


Slutbloggat för idag!


Tack ännu en gång och må så gott allihop!   



~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards