Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 3 maj 2007

Men vad TRÖTT jag blir!

Av grodis - 3 maj 2007 19:03

Idag är det motigt, på flera plan. *suck, gnäll & stön*

Jag hade tänkt att sätta mig ner och samla ihop alla papper och stämma av så att allt är inne inför vår adoption, när jag upptäcker att psykologens intyg är felstavat! Inte på våra namn dock, men på vår adress. Makens inkomstintyg från jobbet som kom idag äntligen efter 3,5 veckas väntan, är också felstavat på adressen! Gaaaaaaah... Jag blir galen!!

Jag som tänkt att jag skulle ta med mig alla original ned till Göteborg och vår organisation denna helg, så vi slipper sända dem rekommenderat. Så vi säkert vet att de kommer fram, och så händer detta... BLÄ! Jag vet inte om det spelar någon roll om adressen är felstavad och måste kolla upp det imorgon. Annars blir det vääääääääntan igen. Det är NOG med väntan nu. Jag vill ha iväg papperna bums!


Nu vet jag också varför jag "varit som jag varit" idag och igår. Mensen kom nu ikväll. En positiv grej med att gå ner i vikt och menscykeln är att jag blivit som en klocka igen! Det är positivt!


Nu ska jag på med träningsskorna och iPoden och göra mig av med lite frustration under en 5,2 km lång och rask prommis, sen blir det bakad potatis med kräftstjärtar blandat med keso. Mums! Det är 18 grader varmt ikväll och underbart väder och fåglarna kvittrar vilt. Najs!


Ha en finfin kväll allihop!

 
 
Flitiga Flisan

Flitiga Flisan

4 maj 2007 02:37

Kan de vara så löjligt petiga så att det inte blivit något för att några inte kan läsa rätt eller stava rätt? Jag hoppas verkligen inte det. Men det kanske de kan svara dig på i helgen, så ta med papperna dit. Så hade jag gjort. Jag hoppas så att ni slipper vänta mer.

Och det är klart att du ska gnälla när det känns jobbigt. :)

Så bra att du vet varför du varit som du varit. Jag hoppas mensen snart är över och att du slipper ha ont.

Maten lät underbart god. Och vilket väder ni har. Bättre än här.

Kram!

http://ff.bloggagratis.se

 
Lakrisalen

Lakrisalen

4 maj 2007 08:55

Förstår att det tär på tålamodet med alla papper som ska ordnas. Det låster som ett bra knep att pormenera bort den!

http://lakrisal.bloggagratis.se

 
Ingen bild

solna-madde

4 maj 2007 08:58

Vissa länder är jättepetiga, andra inte. Vi hade vissa stavfel i vår översättning första gången och det funkade. Ring till BFA och fråga. Är det ok så kan du ju ta med dig papprena dit!

Trevlig helg!
kram

 
Elin

Elin

4 maj 2007 09:02

Jag hoppas verkligen att ni ska slippa vänta igen nu när ni har alla papper. Det känns ju som en petitess att något är felstavat, men vem vet? Jag håller tummarna för att det går bra ändå. KRAM!

http://sedlacek.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

Ovido - Quiz & Flashcards