Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 16 februari 2010

Överväldigad!

Av grodis - 16 februari 2010 22:01

  


Jösses!


Jag finner inte orden över det gensvar ni ger mig efter 1,5 månads tystnad. 


Men jag blir varm. Långt in i hjärteroten. Och hoppas att ni alla känner min tacksamhet över det stöd och pepp ni ger mig. Ni är helt fantastiska!


Ett stort, varmt och innerligt TACK till er alla.


Vår väntan närmar sig 2,5 år med stormsteg. Den 21 februari är det på dagen exakt 2,5 år sedan vi skickade ner vår ansökan om att adoptera till Bolivia. Då hette det att det var ca 1-1,5 års väntan. Vi trodde på det. 


Då.


Nu vet vi inte vad vi ska tro. Men jag vägrar att ge upp. Jag vägrar tro att det ska ta åratal till. Det orkar jag inte. Det orkar vi inte. Det är tur vi har fullt upp nu. Med jobb. Med renovering. Först badrum. Sedan ska huset byggas ut och nytt kök ska in. Dessutom ska vi få groventré med tvättstuga INNE i huset! Som det är nu så har vi tvätt- och gäststuga i ett annat hus på baksidan. Det kommer bli toppen med tvättmaskin inne i huset i framtiden. När vi blivit fler.


När Liten kommit hem...


Igår beställde vi badrumsmöbler. Äntligen! Efter mycket om och men och velande hit och dit så blev det till slut en serie från Miller. "Dark Oak" heter den och ser ut så här:

  

Vi har beställt hyllplanen, "flygplansskåpet", spegeln, hörnskåpet. Dock kommer kommoden se annorlunda ut, med två lådor istället för skåp.


Kakel och klinker är också bestämt och det kommer från Bricmate och ser ut så här:

  

  



Klinkergolvet blir mörkt och fyrkantigt och så blir det matt vitt kakel (20x40 cm) på nästan hela väggarna förutom en ev. mörk hörna i duschhörnet där vi ska ha mosaikklinker i samma färg som klinkret. Det är brun/grått och har ett metallic-skimmer i sig. Diskret, men ändå lite extra! Det lustiga är att detta var det allra, allra första klinkret och kaklet vi såg och jag har kollat runt på tusentals sidor men ändå kommit tillbaka till detta. Jag hoppas och tror det ska bli bra med mörkbrunt/grått och vitt så kan man ju ha färger på ljuslyktor, handdukar, badrumsmatta och lite andra roliga detaljer. Jordfärger vill jag ha iaf.. så det blir nog en läcker grön färg som accent till att börja med. Trivs bra med de färgerna i sovrummet så jag tror att de blir toppen även i nya badrummet. Återkommer med bilder när något finns att visa. ;)


Slutbloggat för idag!


Tack ännu en gång och må så gott allihop!   



 
 
Marie

Marie

17 februari 2010 09:26

Ert nya badrum kommer se helt fantastiskt ut när det är färdigt... Så läckra färger och material...

Välkommen tillbaka till bloggandet, har saknat dina inlägg...

Håller alla tummar, tår, you name it för att ni snart skall få ha liten hos er...

Kramar...

http://zupermom.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Pernilla

17 februari 2010 11:29

Jag blev som så många andra glad när jag såg att du skrivit igen. Tänker på er ofta och håller tummarna!

Sen måste jag få kommentera valet av kakel och klinker eftersom mina föräldrar valde något liknande, men med lite lite brunare ton på klinker. De har också stora matta vita plattor på väggen, men två rader med mosaik i hörnen som "pelare" istället för mörk duschvägg och vitt badrumsskåp vilket passade bättre i deras pyttebadrum, men det är superfint så jag är övertygad om att ert blir det också. :-)

 
Ingen bild

KarolinaA

17 februari 2010 12:11

Jag blir så glad att du skriver igen, har varit in här och tittat lite då och då.

Jag tror att ert badrum kommer att bli kanonfint, själv håller även vi på att fixa 2 nya badrum nu när vi bygger ut.

Alla tummar håller vi här för att ni snart ska få en liten!

 
Lisa

Lisa

17 februari 2010 13:10

Det kommer att bli hur snyggt som helst!!!

http://langtanochvantan.blogspot.com

 
Ingen bild

Maria

17 februari 2010 13:12

Vi har precis samma färger i vårt badrum! Vi flyttade in i huset för ca 1,5 år sedan. Det var flera som tyckte det var märkligt att vi skulle blanda bruna möbler med grått klinker, men när det blev färdigt har alla bara sagt att det är jättesnyggt! Och vi är supernöjda. Vi har också vitt kakel på väggarna, två stycken "flygplansskåp" och två lådor i kommoden. Dock inget hörnskåp, och vårt kommer från Ifö. Festligt att det blir så likt.

Hoppas verkligen det närmar sig barnbesked snart, det verkar ju onekligen så, eftersom ni fått skicka kompletteringar. Det visar ju att de jobbar med ert ärende, och om det var långt kvar till barnbesked verkar det ju onödigt att skicka efter färska handlingar nu, om de inte ska ha dem till något.

Vi har inte kommit så långt i processen, vi väntar just nu på "dom" från AC och BFA, efter att vi skickat in vårt medgivande härom veckan.

Vi är betydligt äldre än er, så min skräck är att det blir som för er, att det blir mycket längre väntan i landet än man tror, och att man inte får förnyat medgivande pga ålder. Så ett ljus i ert mörker är ju att ni i alla fall är så unga att ni hinner bli för gamla än på ett tag. Men jag förstår att längtan är tung...

Lycka till med bygget och hoppas på en snar Bolivia-resa!

 
Ingen bild

essko

17 februari 2010 18:50

Men vad kul med nya inlägg här! Har kollat flera ggr i veckan sedan årsskiftet.....håller nu tummarna stenhårt att något är på G i Bolivia!

 
Ingen bild

Elin

17 februari 2010 20:21

Åh, äntligen har du skrivit lite igen. Jag har väntat och längtat, men inte velat "tjata". :) Så fint ni kommer få det!! Kram!

 
Lilla hjärtat

Lilla hjärtat

18 februari 2010 06:10

Wiii ser jag inte lite "grönska" på din Logga ;-)...go girl!!
(Har för mig att den var svart/vit förrut??)...Kram:-))

http://www.lillahjartat.bloggplatsen.se

 
Johanna

Johanna

22 februari 2010 07:57

Tjooohoooo du har skrivit :-) Mysigt att läsa dina ord, skoj och lyxigt med renovering i badrummet, sen även kök och tvättstuga. HÄRLIGT!!!

Sen självklart ett stort HOPP för att Liten kommer hit snarast

STOR KRAM GUMS

http://grynisen.bloggsida.se

 
Ingen bild

ak

30 mars 2010 18:02

Hej, nu var det länge sedan du skrev...jag tror vi är många som vill veta lite hur det går, hur du har det?

Kram ak

 
Ingen bild

akkis/Kina

10 april 2010 19:17

Åh..
har kollat varje vecka om det hänt något....

Håller tummarna att snart är det er tur...
Har hänt så mycke tråkigt här...
Döden har hälsat på...
Så att snart få läsa om liten som ska komma till er....
Skulle få blommor att växa igen i mitt hjärta...

Många kramar och ett stort fån tulpaner..
Kina/akkis

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards