Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 7 maj 2007

Menshäxa.. mensmonster... menshelvete...

Av grodis - 7 maj 2007 14:53

Blä!


Jag mår inget bra idag.

Kort stubin. Ont i magen. Ont i huvudet. Ont i själen för att jag tänker så mycket på vår älskade Viktor.


Arg är jag också. Eller irriterad.

På ifrågasättanden från vissa som läser min blogg.

Sånt gör mig trött...

Jag förstår inte hur folk orkar hålla reda på saker och ting. Små (för mig) petitesser som t ex var och när och hur och på vilken våg jag väger mig..?


Man slutar aldrig att förundras...


Sen har jag en undran. VARFÖR måste man fortsätta få mens när man adopterar? Borde det inte finnas en låda som man skickar iväg en  önskan om att få slippa den, åtminstone för ett par år framåt? Precis som vid vilken "vänta-barn-period" som helst?


*suckar och jobbar vidare*

 
 
Ingen bild

solna-madde

7 maj 2007 15:25

Hej på dig kompis!

Bry dig inte om anonyma "påhopp", det här är din blogg och du skriver precis vad du vill i den och kan också välja vilka kommentarer du vill bemöta och inte. Det spelar väl för tusan ingen roll alls vilken våg du har vägt dig på?

Det där med mensen kan jag hålla med om, fast jag har gärna mens egentligen (min kropp har helt plötsligt bestämt sig för att både ägglossa och ha en cykel på under 30 dagar, inte bara 1 gång utan typ påöver ett halvår...) bara jag slipper mensvärken. Den är väl väldigt onödig om något? ;-)

Saknaden efter Viktor måste vara svår att bära! I helgen kom Leia och ville ha "bubbelvatten" och jag förstod ingenting utan sa att hon fick visa. Då pekade hon på såpbubblorna som vi har sedan förra året då vi blåste födelsedagsbubblor för Viktor!!

Många många kramar till dig!

 
Monica

Monica

7 maj 2007 15:53

Åh vännen, du får en megakram för du verkar behöva det. KRAAAAM

http://barbamamma.bloggagratis.se

 
Annika

Annika

7 maj 2007 16:34

Påhopp får jag med, skittrist rent ut sagt :(

Mensen är ett jäkla skit och här kommer en stooooor kram!!!

http://busmamman.blogspot.com

 
Ingen bild

Petra

7 maj 2007 19:27

Usch, vad trist med påhopp på ens egna tankar. Går det inte att blocka vissa?

Spännande med att ert papperssamlande börjar se sitt slut!!! Visst är det mer jobb än man tror. Veckorna far iväg utan att man märker. Man har ju allt man ska fixa i huvudet, och tur är väl del ;)

 
Flitiga Flisan

Flitiga Flisan

7 maj 2007 21:10

Skickar många värmande, peppande, tröstande kramar till dig. Ta en kram för varje sak du behöver.

http://ff.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Grodis

7 maj 2007 22:19

solna-madde>>Försöker.. men ibland är det svårt att blunda för dem... Särskilt dagar som denna när man som jag har en dålig dag.
Men vad skönt att din kropp kommit i balans, väl? Man får ju vara tacksam när den vill funka normalt... ;-P
Gulle-Leia! Bubbelvatten.. *ler* Det ska jag köpa till Viktors 5-årsdag på fredag. Tack för att du påminde mig! En stor kram till er!

Monica>>Tack vännen! *kramar om tillbaka*

Annika>>Ja, skittrist även om jag överlever såklart. Så allvarligt var det väl inte men jag anser det vara petitesser. Men det är väl så när man har olika bild av vad som är viktigt här i livet. Stooor kram tillbaka och TACK gums!

Petra>>Nix, vad jag vet så går inte det och det vill jag inte heller göra för så farligt är det väl inte heller. Jag som är lite känslig just nu säkert...
Vi har ikväll kollat av alla papper och it´s looking good! Några småsaker bara, sen är det klart att läggas på lådan! :-D Väntar vi barn sen alltså, eller..? Jösses... KRAM!

Flitiga Flisan>>Hey bejb och tack! Jag tar många kramisar då för det känns som om det behövs. Sen sänder jag många tillbaka till dig tillsammans med tankar och tumhållning i massor inför morgondagen! KRAM!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards