Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 16 maj 2007

Skön e.m. & kväll...

Av grodis - 16 maj 2007 22:57

(Bilderna från IKEA)


För en gångs skull kom jag iväg från jobbet i tid när vi hade möjlighet att sluta tidigare. Kl. 13.00 slutade jag för dagen och begav mig till IKEA för att byta ut en skadad dörr till vårt nya sideboard jag köpte för någon månad sen, men inte kommit mig för att byta förrän nu. Nu är det gjort så imorgon blir det äntligen färdigmonterat helt, skönt!

När jag ändå var på IKEA kunde jag inte låta bli att gå igenom halva... från barnavdelningen *harkel* och framåt... Kom därifrån med ett påslakanset med djungelmotiv, 3 tavlor med samma djungelmotiv och så det där berömda barnmat-setet i form av groda (såklart!)... Och nej, inte till mig.. utan till.. ja, ni förstår. *S*

Mötte min chef när jag stod där på barnavdelningen och klämde och dagdrömde och hon sa: "Men Marie, är det inte lite VÄL tidigt!?" Och jag svarade: "Nej, jag känner att jag måste få börja drömma på riktigt och så är det ju alltid bra att ta utgifterna lite pö om pö!"


Hehe.. svar på tal. ;-P

Tur jag varit så öppen med vår adoption så hon blev inte varken chockad, förvånad eller överraskad utan bara log och önskade mig lycka till och trevlig ledighet. Hon är bra, min chef. :-)


Efter IKEA-svängen åkte jag till Plantagen för att inhandla jord, liten spade och trädgårdshandskar för att kunna göra fint hos Viktor. När jag kom till kyrkogården och hans viloplats började jag med att hämta vatten i en hink och skrubba hans fina sten fin från smuts och begynnande grönaktig hinna. Nu är den som ny igen och jag fyllde även på med ny jord och planterade om det lilla trädet och alla penséer. Så fint hos honom nu och det gör mig lugn och tillfreds inombords. Det var en riktigt fin och skön stund hos Viktor i hans fina backe i eftermiddagssolen idag.


Sen var det dags att åka och hämta maken som jobbat färdigt för dagen vid 16-tiden. Vi åkte och handlade lite mat innan vi åkte hemåt för att grilla. Maken var snäll och fixade och donade i köket och förberedde maten för grillning medans jag bytte om och gick ut och gick stora ö-rundan. Jätteskönt att få komma ut lite och ännu bättre när jag fick komma hem och äta gooood mat. *Tack min älskade!*


Sen lite småprat om livet och framtiden, mys i trädgården och lite planering för kommande planteringar och anläggningar. Bus med katten och sen lite mys i soffan. En myskväll helt enkelt och nu är det dags att avsluta denna dag. Ska bli såååå skönt med en ledig dag imorgon och jag har beslutat mig för att ta den som den kommer, dvs lugnt!


Nattinatt!

 
 
Ingen bild

M

16 maj 2007 23:37

Jomenvisst måste man få drömma! Och nu har ni ju ändå kommit långt i processen tycker jag! Snart är ju allt avklarat som ni kan rå över, och sedan är det "bara" väntan kvar.... Men ett barn kommer ni ju att få, det finaste tänkbara :-) !

 
Ingen bild

mallsing

17 maj 2007 09:49

Hej Marie...
Självklart måste du få drömma, längta, känna på, planera, köpa..... Det här är ju din graviditet och jag tror att det kan göra det mera verkligt att det faktiskt ska komma ett barn till er. Jättefina sängkläder och grodbarnmats setet var ju bara för gulligt och helt rätt. Njut av detta nu Marie fullt ut det förtjänar du.... *KRAM* och trevlig helg: ))

 
Flitiga Flisan

Flitiga Flisan

17 maj 2007 10:07

Det lät som en trevlig eftermiddag, även om det måste vara lite jobbigt att vara vid sitt barns grav.

Du gör absolut rätt i som börjar mysa med drömmar och faktiskt handla lite redan nu. Utgifterna är ju inte så roliga rent ekonomiskt, så det är väldigt förståndigt att ta lite då och då. Det hade jag också gärna gjort om jag visste att det kommer att gå bra.

Ha en underbar torsdag.
kram!

http://ff.bloggagratis.se

 
applecore

applecore

17 maj 2007 10:11

Klart att man måste få drömma! Hur går det förresten med ansökan? Är den på väg till Bolivia snart? (så nyfiken :-)
Jag ser fram emot adoptionsfika nästa helg!
Kram och trevlig helg! /Helena

http://applecore72.blogspot.com

 
Ingen bild

systerA

18 maj 2007 00:08

Gissa vem som just nu sover i nytt bäddset från IKEA? Stolt kille fick hjälpa pappa att bädda rent idag. DEt är så fint!

Dröm på, shoppa på!

Kram A!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards