Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 1 januari 2008

Dimman lättar...

Av grodis - 1 januari 2008 14:11

För varje timme som går så lättar den jämntjocka dimman som jag har mentalt, lite lite grann... Det känns otroligt skönt inombords och faktum är att det är svårt att sätta ord på hur det känns. Bara skönt. Och bra.


Att 2008 är här.

Att ett nytt år är här.

Nytt hopp.


Kan inte skriva det nog många gånger känner jag.


Nytt år.

Nytt hopp.


Ä n t l i g e n.


Först nu förstår jag hur pissigt jag mått under november och december. Hur tungrott det verkligen har varit rent psykiskt. Men jag har fixat det. Mer eller mindre bra vissa dagar...


Jag har gråtit.

Skrikit.

Förbannat.

Skrivit.

Pratat.

Gråtit lite till.

Sovit.

Skrivit mer.


Idag är det 1 januari 2008. Nyårsdagen.

Vädret bjuder på snöblask och grå himmel. Det snöar, trots att det är +1 grad ute. Vi tar det lugnt idag. Tittar på TV. Pappa är kvar här sedan igår och han och maken tittar just nu på Classic Car ... något rallyprogram tydligen. Verkar poppis iallafall, för det skrattas en hel del.


Jag mår bra idag.

Vi var hemma hos svärfar och M, tillsammans med min pappa, makens bror och flickvän. Maken lagade middagen för oss alla tillsammans med M och de började redan tidig e.m Pappa och jag dök upp vid 17.30 och då blev det först fördrink och lite småsnack innan förrätten serverades; Tigerräkor som varit marinerade i olivolja, ingefära, chili & vitlök. Till det kräftstjärtssoppa i ett litet glas. Mums!

Varmrätten var smördegsinbakad oxfilé med mandelpotatispuré och varm sallad innehållande savoykål, knaperstekt rökt karré & kantareller och karl johan svamp. Till det en helt underbar rödvinssås!

Efterrätten hade jag gjort, ljumma browniemuffins, och till det serverades M´s hemmagjorda vaniljglass tillsammans med både smultron, blåbär, björnbär och hallon.


Vi åt, drack och spelade två sällskapsspel ("På Spåret" och "Malarky") och tiden fram till midnatt gick för fort enligt mig, för jag hann knappt få på mig kängorna i tid innan tolvslaget. Så det blev lite knas där för mig rent mentalt, för jag hade gärna tagit det lugnt och stått och bara tittat ut över vattnet och alla fyrverkerier och insupit stunden. Nu blev det lite "hallaballooo" och det blev kramkalas och skålande i champagne och jag kände mig lite överrumplad. Så kan det gå! ;-)


Hoppas ni alla hade en finfin nyårsafton på ert håll och får en fin start på det nya året!


Tack för att ni är med mig.

 
 
Grynisen

Grynisen

1 januari 2008 15:16

God Fortsättning på 2008 :-)

Härligt att läsa dina ord!!! Skönt att det känns lite lättare idag...

Kram Johanna

http://grynisen.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Miniu

1 januari 2008 15:43

Vilken härlig natt du verkar ha haft!
Jag höjde glaset för dig Grodis när klockan slog tolv i natt.

God fortsättning på det nya året, som vi verkligen ska göra det bästa av, du, jag och alla andra.
Kram från Norr där det också är blask och snö idag!

 
Ingen bild

Petra

1 januari 2008 17:11

Törs du skicka efter detta, grodis???

http://www.babybeddingtown.com/baby-46853.htm

:)

 
Monica

Monica

1 januari 2008 18:51

Vill skicka dig en kraaaam vännen. I kväll blir det att se en Beckfilm med mannen, sedan jobbar han kväll i veckan, suck.

http://barbamamma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Magdalena

1 januari 2008 19:06

Vill önska dig ett Gott Nytt 2008!!

Kram

 
Ingen bild

Grodis

1 januari 2008 21:17

Grynisen>>Tack Johanna och god fortsättning önskar jag dig också! Tack för alla dina fina kommentarer du skriver, de värmer! KRAM!

Miniu>>Samma här! Höjde glaset mot skyn klockan tolv, skakade tänder i kylan och det hårda blåsten och tänkte på dig och många andra fina vänner och skålade med er. :-) Ja, nu får vi se framåt och försöka göra det bästa av tillvaron. Så gott man orkar och kan påverka så ska jag verkligen försöka, det är mitt löfte till mig själv. KRAM!

Petravännen>>Hihi, du är för rolig! Törs gör jag väl, men jag vette sjutton om jag ska ha grodor i barnrummet?? ;-P KRAM och god fortsättning! Hoppas du och T haft en lika slö och skön dag tillsammans som vi haft här hemma...

Monica>>Kram tillbaka min vän! Hoppas dina ögon är bättre och att du fick en fin nyårsafton tillsammans med din fina familj.

Magdalena>>Tack detsamma önskar jag dig och de dina! KRAM!

 
Ingen bild

Arletta

1 januari 2008 21:27

God fortsättning på det nya året!

Nytt år och nya tag. Snart är ert egetlängtade barn hos er. Snart är väntan över. kram kram kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2008 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards