Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg under juli 2006

Av grodis - 5 juli 2006 11:17

Igår kväll var jag och en vän och hälsade på en gemensam väninna som dagen före midsommar födde en liten tjej. En andra dotter och en lillasyster till deras änglatjej som vilar bara ett par rader framför vår Viktor på kyrkogården. De har också kämpat, alldeles för länge! Men till slut - på allra sista försöket, så lyckades dom! Resultatet blev PERFEKT! Maken till bedårande liten individ har jag sällan skådat. Så liten, men så perfekt på alla sätt och vis!När vi kom och jag tittade ner i vagnen så tappade jag bokstavligen andan! Jag fick ingen luft på ett tag och det kändes lite märkligt... Den lilla parveln i vagnen tog bokstavligen luften ur mig, så underbar är hon! :-)Jag har tagit en hel del kort på underverket men respekterar att man inte lägger ut bilder på andra "hur som helst". Kanske ni får se en annan gång, kanske inte.. ;-) Vi hade hur som helst en jättefin kväll på gräsmattan utanför deras hus och åt jordgubbar och glass i kvällssolen. Såna här dagar vill jag ha fler av!När jag sen kommer hem, rätt sent.. omkring kl. 21.30, så kollar jag igenom dagens post. Oftast bara tråkig reklam... Men så ligger där ett vykort till mig! Ett jättefint kort som passar mig perfekt (en groda på framsidan såklart!) och från en vän som jag inte känt allt för länge. Det var samma vän jag tillbringat kvällen med! Blev alldeles varm i hjärtat och säger bara "DITO, fina du!!" ;-) HON förstår och DET är huvudsaken! :-)

Av grodis - 3 juli 2006 20:41

Det är kul och enkelt att byta färg på bloggen, det gillar jag! Nu har jag gjort en mer "somrig" färg på min bloggsida. Får se hur länge det varar... ;-)Tack för alla snälla tips om hjälp ang. PMS-besvär! Jag kan tyvärr inte svara er var och en, för OM den funktionen finns så har iallafall inte jag hittat den..? Det ställer ju till det lite (läs rätt mycket) att jag är allergisk mot både gräs, gråbo, björk osv osv. så jag brukar ha svårt att äta s k naturläkemedel. Men jag ska absolut kolla upp era tips!Idag är det 3 juli och då vill jag passa på att skicka gratulationer till en go´ och charmig kille på Lidingö; nämligen Nils som fyller 3 år idag! Grattis även till Åsa med Klara som natten till idag kl. 02:04 närmare bestämt, födde dotter nr 2 och Klara´s lillasyster! Välkommen till världen lilla du!

Av grodis - 3 juli 2006 16:18

Nytagen alldeles för någon timme sen på vår vackra rosenportal. Vårt hus ser man en skymt av i bakgrunden också.. Observera lilla Sally i vänsterhörnet! ;-)

Av grodis - 3 juli 2006 08:14

PMS = Premenstruella spänningarEfter 31 år och 5 månader har jag kommit på att jag lider av svår sådan. Det bara MÅSTE vara så! Visst, inte har jag haft PMS i alla dessa år, men den blir bara värre och värre och nu kan jag bara inte blunda för det längre. De sista månaderna där jag varit helt hormonfri från alla sprayer och sprutor osv så har jag mått FRUKTANSVÄRT dåligt dagarna innan mens. Jag letar bråk och tjafs med maken. Jag gråter för ingenting. Den antidepressiva medicinen hjälper NOLL och jag är återigen på botten. Funderar på om jag glömt ta någon tablett, men nej.. det kan jag inte heller "skylla" på. Jag orkar INTE ha det så här längre! Jag orkar inte ens med mig själv dessa dagar. Hur ska då maken göra det? Har haft en tråkig gårdagskväll + morgon med tjafs, tjafs och åter tjafs och vi når inte fram till varandra för fem öre. JOBBIGT! :´-(Någon här som läser som har något tips att komma med att bota eller åtminstone LINDRA jobbig PMS? Please! *desperat*

Av grodis - 2 juli 2006 22:51

Ytterligare en dag full av sol och värme och en massa passande på folk som kommer hit. Jag ORKAR INTE! Bara stå i köket. Fixa lunch, fixa mat, fixa fika, fixa tvätten... BLÄ! Maken hade planerat in folk här både igår kväll OCH idag, men inte trodde jag att folket från idag skulle vara här till e.m idag också.. och nästa gäng kom kl. 17.00 och åkte hem 22.30 Vad säger man..? Jag är HELT slut! Har inte setat ner i helgen känns det som... Och det är jag som är 50% sjukskriven för utmattningsdepression.. Inte så konstigt kanske..?Vad min rubrik om Gäddor & rabarber kom in i bilden vet jag inte.. Hade tänkt att skriva om betydligt roligare saker, men så halkade jag in på det som inte var lika roligt.. Jag ÄR och FÖRBLIR en "ensam/tvåsamvarg" och det står jag för. Jag gillar INTE att ha varenda gemensam ledig tid uppbokad med andra. Så är det. Särskilt inte nu, när jag mår dåligt. Och det är tungt när man inte förstår varandra, trots att jag försöker vara tydlig. *suck*Tack o god natt från mig...

Av grodis - 1 juli 2006 18:01

Och så var juli månad här. Otroligt vad fort tiden går, ändå... trots allt! Snart 4 månader sen vi ställde oss i kö och det är ca 8-9 månaders väntan = snart halva väntetiden har gått iallafall!Gårdagens After Work var trevlig och vi tillbringade ett par timmar på en av uteserveringarna i centrum. Åt och drack gott och beslutade oss för att åka med 19:15-bussen hem. Väl hemma på ön där vi bor så gick vi hem till väninnan där min Jonas satt och slappade och pratade med väninnans man. Deras lille Oliver blev så glad när vi kom hem och rusade fram till oss. Det dröjde inte länge förrän han satt i mitt knä (varm i hjärteroten) och vi läste en bok. *myyyys* Vi satt och slappade på verandan och småpratade en hel del om adoption och deras resa ner till Bolivia och deras 5-6 veckor där nere. Så intressant att höra återigen! Dagen idag har det varit sooooool och VARMT! Men både jag och Jonas har trotsat hettan och jag har setat på huk och rensat en massa ogräs och Jonas kört med trimmern lite överallt. Det tar sig! Sitter nu på verandan och skriver på Jonas laptop. Väntar på vänner som ska komma och grilla här senare ikväll. Vädret är underbart och det börjar bli lite svalare, skönt!

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Juli 2006 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards