Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 25 april 2007

Nöjd!

Av grodis - 25 april 2007 22:00

Höll löftet till mig själv och gav mig ut på min "extra-stora-runda" för första gången ikväll. Alltså 1,5 varv istället för 1 stort. Sammanlagt blev det alltså 5,2 km och det på prick 50 minuter. Rätt bra väl..?


Jag är jättenöjd iallafall och det är sååå skönt när man väl tagit sig ut och gjort något, för sig själv! Det är ju för MIN skull som jag går ner i vikt och INGEN annans. Det är viktigt att komma ihåg det. Och ta fram det när motivationen tryter. Det är ju JAG som vill må bra (bättre). Det är JAG som vill bli starkare och piggare. Det är JAG som vill kunna ligga på golvet och leka med vårt barn utan att pusta och frusta när jag ska ta mig upp igen. Det är för MIN skull jag gör det, men också för att vårt kommande barn ska ha en mamma och pappa som följer honom/henne i många år framöver. Det jag KAN påverka VILL jag påverka, åt rätt håll.


Jag mår så bra just nu. Medvind!

Försöker verkligen njuta av det också och skjuta bort alla tankar som "Jahapp, och snart kommer nästa motgång som gör att medvinden är som bortblåst".


Typiskt mig. Men samtidigt är jag van vid att inte få ha medvind och må bra så länge i sträck....


Träningsbyxorna som jag köpte var tyvärr inte 100% bra. Jag tycker jag ser fånig ut med 3/4 byxor med mina taxben... Hittade dock ett par gamla träningsbyxor i garderoben som satt bra och som jag glömt bort, så de fick de bli på istället. Träningsbyxorna ska jag lämna tillbaka, men byta mot en BRA och STADIG sport-bh istället! Jag provade nämligen att springa korta stunder ikväll, men AJ vad tuttarna gjorde ont! :-( Nog för att jag inte har världens minsta byst och jag hade sport-bh, men nu i ägglossningstider skulle jag behöva 2-3 bh:ar så de inte gör så här ont. Fy för att vara kvinna ibland.... :-/


TACK ännu en gång för alla gratulationer till mitt medlemsskap i 70-klubben! GOA NI!

 
 
Ingen bild

Kryttet

26 april 2007 07:57

Men vad är det jag ser???? 70-klubben!!!!!!

GRATTIS!!!!! Vad härligt!!!!!!

Det är verkligen inte kul när ens sport-bh sabbar mer än hjälper. Hade problem med det för ett tag sedan. Gick på step-up och insåg att jag var tvungen att hålla i tuttarna för att de inte skulle gå sönder *S* Dagen efter gick jag och köpte mig en ny. Vips, problemet löst ;)

hoppas innerligt att Prenetvägningen visar på 70 klubben också!!

Åter igen...ett STORT grattis!!!
Du är jätteduktig!!!

 
Ingen bild

mallsing

26 april 2007 08:37

Bra jobbat Marie, visst är det en skön känsla att motionera och ta ut sig ordentligt .Och visst är det så att även om latmasken i en drar så måste man vara rädd om sina/sitt barns mamma det är faktiskt ett stort ansvar man har.
Måste passa på att tacka för tipset om att lägga frusna bär i kallt vatten mmmmmmm det är riktigt gott med vatten nu. Barnen dricker det oxå.
Jag vet inte riktigt vad du får äta och inte äta men jag måste tipsa tillbaka om dom goda jordgubbarna som börjar poppa upp i butikerna nu (Italienska och Belgiska). Jag blir alltid väldigt godissugen på kvällarna och har svårt att hålla mig. Nu äter jag jordgubbar-banan-vindruvssallad med keso mini OJ vad gott vem vill ha godis?
Kramar från ett vårvarmt Göteborg : ))

 
Ingen bild

solna-madde

26 april 2007 09:03

Men visst är det så! Att vara fysiskt förberedd (styrka, vikt osv) när man får sitt barn är det bästa man kan göra! Jag hade inte styrketränat armar, rygg och mage innan vi fick Leia och ack vad jag ångrar det! Visserligen får man väldigt snygga armar av att bära på barn dagarna i ända men ryggen och magen hade nog mått bättre av lite träning innan ;-)

Hoppas att du får en riktigt solig torsdag!
Stor kram

 
Ingen bild

Fixo

26 april 2007 09:42

Halloj! Vad otroligt duktig och målinriktad du är! 70-klubben, jo jag tackar jag! Kram

 
Ingen bild

Mia

26 april 2007 11:41

Hur gick det igår på Prenetmötet och vägningen?
Vi följer ju dig på varje möte ju ;))
Ha det bäst idag!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards