Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 10 maj 2007

Trööööött....

Av grodis - 10 maj 2007 08:48

Gud så trött jag är.

Känner mig slut som människa.

Skulle behöva semester... En "bara-vara" semester, fast hemma.


Nu sitter jag på jobbet igen och har inte resultaten från gårdagen + från början med mig. Men vågen visade minus även igår.

-1,3 kg rättare sagt! Jag blev paff och förvånad och jätteglad såklart.

Och ja, nu visar vågen även 70-klubben på kvällen MED kläder! Whohoooo!

79,7 kg visade Prenets våg igår kväll. (Intresseklubben antecknar väl nu? ;-P)

Det innebär att jag nådde mitt personligt uppsatta mål under utmaningen!

(vilket var att komma med i 70-klubben)


Måttbandet visade på -4,5 cm mot deras senaste kvällsmätning av midjan för 2 veckor sen. *mer glad*


Hädanefter ska vi ses 1 gång/månad under först och främst 6 månader framöver. Då är det snack, vägning + mätning som gäller. Kostråd och så får vi när vi är inne på mätning och vägningen. Nästa mätning + vägning blir den 5 juni. Nu börjar allvaret. Det är NU det gäller att hålla i! Fortsätta framåt. Se framåt och våga tro på att jag kommer FIXA detta!

Minuset jag fick igår, både på våg och måttband, sporrade mig att fortsätta skärpa mig och ta nya tag.


Imorgon kväll ska vi ses hemma hos en av tjejerna och grilla tillsammans och äta och dricka gott. Ska bli jättetrevligt. Jag vet att det blir på det som skulle varit Viktors 5-årsdag... och det känns såklart dubbelt, men alla i viktminskningsgruppen vet om vår älskade Viktor nu. Jag har berättat vår historia (inte allt, för det är en roman vid det här laget, men det de behöver veta..) De förstår och vill gärna att jag ska komma ändå och sa att de vill se mig där. Jag får gråta. Jag får skratta. Jag får vara precis som jag vill, men de vill ändå se mig där. Sånt gör mig varm i hjärtat och det gjorde att jag beslutade mig för att gå ändå, för från början hade jag tänkt att strunta i det.


Igår kväll/natt krockade älskade maken med 2 rådjur! Eller det första "touchade" bara, men det andra smällde. Med min lilla Nissan Micra. Ingen bra bil att krocka med... :-( Det gick dock bra med maken (tack och lov.. annars hade jag brytit samman totalt) och han ringde polisen och de i sin tur en jägare som kom och letade det skadade djuret, dock utan framgång... Det var ju mörkt... Innanmätet låg tydligen kvar på vägen och då tror man ju att rådjuret inte hunnit så långt, men tji fick de.

Jag fick reda på allt detta imorse (sov igår kväll) och var både för trött och chockad för att ens reagera. Nu börjar verkligheten komma ikapp och jag är så innerligt tacksam för att allt gick så bra som det trots allt gjorde med maken... Min klippa, mitt allt!


Var rädda om er alla. Och tack för alla fina grattis till min viktminskning hittills! Mer ska det bli - men mindre av mig! ;-)

 
 
Ingen bild

FF

10 maj 2007 09:42

Du är superduktig gumman, fastän du du sett att du kan unna dig lite så går du ändå ner.

Och det känns jätteskönt att de vet och att de stöttar dig hur du än mår när ni ska grilla. Jag tror det kan vara bra för dig att vara med där och grilla. Du sörjer eller älskar honom inte mindre för att du är med där och har lite trevligt.

Och du kommer att fortsätta att gå ner, det är jag övertygad om.

Och bra att maken klarade sig. Det är alltid läskigt när sådant händer. Jag är glad att det iallafall "bara" var ett rådjur och inte en älg Då brukar man inte ha lika mycket tur.

Ha en underbar dag. Jag återkommer med rapport sen.

Kram!

 
Elin

Elin

10 maj 2007 09:58

Wow, så duktig du har varit och ÄR!!! Det kommer att gå jättebra, du är så målinriktad den här gången.
Men fy, så otäckt med krocken. Vilken tur han hade, din käre man!!

http://sedlacek.se

 
Monica

Monica

10 maj 2007 11:12

Grattis till ditt fina minus.WOW du är så duktig, du är min idol.
Vad otäckt att han körde på rådjur, men vilken tur att det inte hände honom något.

Ha en fin torsdag, kram

http://barbamamma.bloggagratis.se

 
Jessica

Jessica

10 maj 2007 12:19

Åh vad underbart att läsa!!

Stort stort GRATTIS till din fina vikt-minskning.Har skrivit det flera ggr tidigare men jag beundrar din styrka och vilja att lyckas!!!

Vad läskigt dock med din makes krock med rådjuren,så skönt att allt gick bra trots allt.Jobbar på sos och ser (fel ord kanske,hör är nog mer närmare sanningen *ler*)alldeles för många otäcka olyckor.

Kram på dig!
//Jessica

http://jezza.wordpress.com

 
Annika

Annika

10 maj 2007 12:22

Wow, hejja hejja vad duktig du är!!! *impad*

Phu så skönt att allt gick bra med maken :-O
Läbbigt ju...

http://busmamman.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards