Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 10 september 2007

Prenet v/s Viktväktarna

Av grodis - 10 september 2007 11:09

Mer funderingar ang. dessa två alternativ...


Kanske jag ska ge Prenet en ny chans. Fram till jul? För att gå ner fler kilon på kortare tid. Det behöver jag för motiviationens skull. Jag mår dåligt som jag ser ut nu och har ju gått upp 5 kg under sommaren... Minns hur bra jag mådde när jag vägde som minst, sen kom sommaren och rödvinet och "förstörde".... På lördag öppnar dessutom de ett sproilans nytt gym hos Prenet och då gäller även 10-kortet jag i våras köpte både för Gym och Pilates-passen som jag tänkte komma igång med igen!


Efter jul går jag över till Viktväktarna för att lära mig "äta rätt" mängder för att dels gå ner de återstående kilon jag har att gå ner då och sen för att lära mig hålla den nya vikten jag nått/når.


Bra va..?


*fiskar feedback* ;-P

 
 
Ingen bild

mia

10 september 2007 11:43

Som jag skrev i förra inlägget tycker jag du bara skall köra Viktväktarna, du måste få in mat och rätt mängd redan nu. Tänk om liten kommer runt hörnet snabbare än ni tror ;O))

Kör på VV direkt nu och strunt i Prenet-är min ringa åsikt igen ;))

 
Ingen bild

M

10 september 2007 11:50

Vill så himmelens gärna komma med kloka kommentarer... Men eftersom jag inte provat någondera metoden nöjer jag mig med att jag stöttar dig i ditt beslut, och tror att det absolut allra viktigaste är att du verkligen BESLUTAR dig och är bestämd. Det ÄR mycket man får avstå om man ska gå ner i vikt och hålla vikten och det gäller att acceptera det *egen erfarenhet*. Det går inte att mumsa och unna sig särskilt ofta mer, så det gäller att lära sig ett nytt tankesätt. Jag håller tummarna för dig!

 
Monica

Monica

10 september 2007 12:13

Ja det är inte lätt att säga vad någon annan ska välja för metod. Jag har ju mina problem och det jag har gjort än så länge är att jag börjat med kromtabletter för att få bort sockersuget. Jag tar dubbeldos 2 tabletter varje dag. Jag MÅSTE bryta sockermönstret.

Det bästa man kan göra är att försöka hålla sina fasta mattider och inte äta för sällan, var noga med små mellisar.

Har du kollat om du kan ha pco?
Jag har det och det förvärrar allt med att gå ner i vikt.
Jag törs inte väga mig längre, så illla är det.
Här har vi lika trist och regnigt som ni har det.
kramis

http://barbamamma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

/nina

10 september 2007 12:49

Köp boken Pigg, glad och smal av GI-gurun Ola Lauritzon - det är mitt bästa tips. Fundera på om du också har hamnat i fel läge. Man kan inte leva på pulver mer än som en kickstart, det är för trist och för enkelt att känna sig misslyckad när man inte följer det slaviskt.... stor kram från en som vet PRECIS hur du känner!!!

 
Ina

Ina

10 september 2007 13:11

Vad hände med iTrim? Nära ditt jobb, påskrivet och bundet ett helt år - vilket kan kännas mycket, men samtidigt vad de flesta (alla?) med viktproblem behöver. Jag märker det så innerligt väl nu, med sjuk pappa och död svärfar, att när tillvaron gungar - då äter jag! Funderar faktiskt på att anmäla mig till iTrim bara för att en gång för alla lära mig hantera mitt ätandet. Få svaret, nycklarna, till HUR STOPPA när jag äter. För ATT jag äter av stress/oro/tristess etc, det vet jag. Men hur STOPPA? Där får man den hjälpen, man kan välja pulver/mat... Tja - jag ser inte varför du INTE ska välja det! :) Låter ju som att jag jobbar där, men hur du än väljer att göra - LYCKA TILL!! & kram!
(ps. Jag gillar inte svart bakgrund med vit text, det är svårläst... men det är ju jag det!)

http://inatankar.blogspot.com

 
Ingen bild

Frua

10 september 2007 13:18

Jag tycker att du skall köra vv direkt precis som mia sagt i en kommentar innan. Jag är själv guldmedlem och har snart varit det i två år. Varför inte börja med vv i morgon så att du kommer i gång och sedan träna två-tre gånger i veckan.
Din text är lite svårläst :-)
Lycka till med vad du än väljer för metod.

 
Anneli

Anneli

10 september 2007 14:10

Hittade hit via Busmammans blogg och jag vill inte på något sätt kritisera dig eller leverera moralkakor men att gå ner i vikt tar tid. Tro mig, jag vet! Att äta soppor och pulver funkar inte i längden, då måste man fortsätta med dem resten av livet och vem orkar det? Det är dessutom för lite näring i pulver/soppor för att det ska funka om man motionerar mycket. Jag röstar för VV om du ska köra någon metod. Själv kör jag med Viktklubb och det funkar bra; 20 kg har lämnat min kropp sedan i vintras. Det går sakta men säkert neråt. Jag äter allt (utom godis) och motionerar på F&S 3-6 gånger i veckan. Just det faktum att man får äta allt tror jag gör att man orkar fortsätta kämpa.

Lycka till med det du bestämmer dig för!

http://tittmyrvagen25.blogg.se

 
Ingen bild

UlricafrCybern

10 september 2007 16:30

Läser om dina tankar om olika viktsätt. Skulle jag välja av dessa två alternativ så skulle jag klart ta viktväktarna. Jag har försökt med olika pulverdieter för att sedan gå över till nyttig kost efter några veckor. Nu har det aldrig fungerat någon längre tid. Jag tror på att ändra sina matvanor, motionera och att unna sig något någongång/vecka är det bästa. Att ändra ett beteende tar tid.

Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards