Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2007

Närmar sig slutet...

Av grodis - 11 augusti 2007 11:47

...av vår 2 veckor korta semester.

Känns sisådär faktiskt...

Kan inte påstå att jag ser fram emot att börja jobba igen, men det är bara att bita ihop och kämpa på.

Ringde förresten BFA-A igår för att "kolla läget med våra handlingar"... men svaret jag fick efter en låååång väntan var att det "såg ut som om de fortfarande är på Ambassaden".

!?!? De har ju varit där i 3 veckor då ju! Kom igen nu då och sluta vara så "Manãna!! *frustrerad*

Vår ord. handläggare är på semester en vecka till och jag vet att när vi talades vid för ett par veckor sen så sa hon att de skulle kommit tillbaka till BFA-A som den fredagen (2 veckor sedan) eller senast måndagen.. Jag hoppas innerligt att det inte är något som är knas med våra handlingar..!?


Gårdagen var fullspäckad med besök hos makens farmor, storhandling inför kvällens födelsedagsmiddag för makens far + sambo som vi egentligen skulle firat på Sundbyholms slott, men som nu istället blev hemma hos dem. En väldigt trevlig, mysig och gooood kväll och maken stod för matlagningen och som vanligt var det suveränt gott!


Vad sägs om detta?

- Färska rödbetor ugnsgratinerade med fetaost och färsk timjan. Till det lite honung ringlat över.


- Chili- lime och vitlöksmarinerade tigerräkor med en bit rostat bröd till och en klick limeaioli.


- Egenhändigt rökt laxfilé som serverades tillsammans med en vegetarisk spenatlasagne.


- Framåt småtimmarna blev det lite ost & kex.


MUMS!!


På måndag är det nya tag med vikten. Börjar med att dra åt svångremmen ordentligt och inga mer kakor, bullar, läsk, saft, godis, glass. Nya tag även med motionen och till att börja med ska jag köra igång med mina powerwalks och iPod:en igen.  Vill inte ens tänka på hur mycket jag gått upp under sommaren......... :-(

 
 
Flitiga Flisan

Flitiga Flisan

11 augusti 2007 12:33

Usch stackars er med papperna. Det är precis sådan "press" jag inte skulle orka om vi skulle adoptera. Jag hade nog brutit ihop. Men ni är starka. Jag hoppas det rör på sig snart.

Det är inte kul att lämna semester och börja jobba igen, men jag finns ju i "närheten" om du inte har för mycket att göra. Peppa varandra. :)

Det låter som en fantastisk meny vännen. Det kommer att bli jättetrevligt och gott. Det är jag övertygad om.

Och jag känner samma sak med vikten. usch ja.

Ha en underbar lördag gumman.

Många kramar!

http://ff.bloggagratis.se

 
Elin

Elin

11 augusti 2007 19:46

Ja du, jobba vet jag hur det är. Har gjort två veckor redan! Uscha buscha, och nån mer semester har jag inte och kompen ligger på minus!! Så nä, det blir en riktig jobbhöst för min del.

Promenader hoppas jag också komma igång med snart. Mitt jäkla knä har ju ställt till det för mig och jag hatar verkligen att inte kunna röra mig obehindrat.

Kramis!

http://moe.sedlacek.se

 
Ingen bild

Carolina (med barn från Bolivia)

11 augusti 2007 22:01

Jag tror inte att det är några problem med era papper. Jag vet att det har tagit tid att legalisera för vissa. Inte roligt att vänta, man vill ju få iväg dem, men några problem tror jag inte att det är det skulle väl BFA sett.

 
Ingen bild

Petra

12 augusti 2007 11:27

Förstår att ni kanske hade behövt några veckor till. Men tänk så här, ni spar ju era veckorna av en orsak; ni ska ju hämta ert barn nästa år!!!!

Se nu till att verkligen återhämta er på helger i kvällar, ta bara hand om er och låt andra sköta sig själva. Åk ivåg en helg, till nån herrgård och bara mys, jag lovar det gör gott.

Jag är säker på att era papper är helt i sin ordning!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

Ovido - Quiz & Flashcards