Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 11 september 2007

Ett exempel...

Av grodis - 11 september 2007 13:38

... på "roliga" anonyma kommentarer man får.... Inte konstigt att man vill kunna lösenordsskydda bloggen....

*bara suckar o skakar på huvudet åt småglin som borde ägna dagarna åt att lyssna på vad lärarna säger istället*


"Kommentar till Finnar och skallebang...
Du är ju värdelös O.O hur faan kan du?! lägg ner va`? och sluta sprida ditt skit här:D

av blaa den 11 september 2007 kl 12:20 - Godkänn - Ta bort"  
 
Monica

Monica

11 september 2007 14:53

Löjliga kommentarer du får. Det bästa är att bara radera dem och inte bry sig.

Du vet du en sak, du låter precis som jag när du får huvudvärk/migrän innan mens.
Jag är med så, först får jag migrän i 1-2 dagar, varken alvedon eller ipren hjälper.

Jag har prövat Eez men det tyckte jag inte heller hjälpte så bra. Sist jag var på apoteket frågade jag om det fanns något mer än Eeze. Då sa hon att jag skulle pröva att ta ipren ihop med alvedon så det gjorde jag. Jag vet inte om det hjälpte, men det blev inte sämre.
När jag har haft som värst med migrän och huvudet har bultat och jag varit så illamående och inte kunnat somna, då har jag stoppat fingrarna i halsen. Jag vet det är döäckligt men jag var tvungen, det lättade på trycket och jag kunde somna.
Nu sist jag hade mens var det inte så illa, jag blev så glad.

Hur mår du nu? Har du köpt Eeze?
kram

http://barbamamma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Magda

11 september 2007 14:59

Det finns personer som stannat kvar på dagisstadiet, tyvärr. Fick själv några knäppa kommentarer när jag bloggade, till slut så skrattade man bara åt dem. Säkert från samma person/er hela tiden.
Inget att bry sig om!

Hoppas att huvudvärken gett med sig.

 
Ingen bild

M

11 september 2007 15:03

Jag förstår hur less du blir!
Jag kan tycka att det är väldigt tragiskt hur lite empati en del människor har - och hur otroligt illa uppfostrade de är (om det är fråga om barn/ungdomar) !! Man undrar ju hur dessa människor ses av sin omgivning och hur de hanterar sin familj etc, men förmodligen är det samma individer som är den lata skitsnackande kollegan, mobbaren eller den elaka svågern/svägerskan.....
För alla oss som egentligen inte känner dig (och du inte oss) men som kommit att bli fästa vid dig och bry oss om dig genom bloggen vore det ledsamt med lösenordsskydd, men jag förstår samtidigt att du inte vill att de där empatilösa dräggen ens ska läsa din blogg, även om de avhåller sig från att kommentera.

 
Ingen bild

mia

11 september 2007 16:20

Strunta i dessa kommentarer helt och hållet, ge de inget syre till att hålla elden brinnande.
Idioter finns det gott om i vår herres hage ;O)
Vore väldigt, väldigt synd om du lösenordsskyddade bloggen för vi är så många som finner stöd, lycka och klokhet här på din blogg, och jag hoppas ju att 99% av hundra ger snälla kommentarer och det är dessa du får ta till dig istället.

Låt inte fega idioter vinna över dig, över oss, för det är det de gör om du sätter lösenord på bloggen
Kram

 
Ingen bild

Malin

11 september 2007 17:57

Att folk orkar bry sig om att lämna elaka kommentarer. Jag tycker att du är både modig och beundransvärd i dina inlägg, så det så!

 
Ingen bild

Gabbi

11 september 2007 18:09

Ignorera. Skjut bort dem. Vägra ta in dom. Förvägra dem inträde i din hjärna och i ditt liv. Radera dom med ett leende på läpparna, vetandes att du är den vuxna, och deras totala överkvinna på alla plan. :)
Kram från Västerbotten!
/Gabbi

 
Lotta

Lotta

11 september 2007 20:20

Jag blir så trött på alla som ska skriva en massa dumma komentarer överallt! Jag har en sån på min hemsida också, det är alltid samma person som skriver och nu har det gått så långt att jag skrattar åt det. Men när jag sa att jag kunde läsa IP-nummer slutade h*n skriva men läser likförbannat varje dag. Varför klaga om man envisas med att fortsätta läsa liksom!

Nej stå på dig, vi är många som uppskattar din blogg och nån skit sprids absolut inte här tycker jag :)

Kram Lotta

http://www.kangas-nilsson.se

 
Anna

Anna

11 september 2007 21:37

Hej!
Nu har jag hittat hit och tänk, jag kände igen dig! Vi hängde på Aff:s viktsnack ihop en gång i tiden. Tror det var våren -04. Vad kul att hitta din blogg! Och vad roligt att Victor snart skall få en lillasyrra eller lillebror! Mysigt värre!

Läste att du skall skriva in dig på V-V i morgon. Det gör du alldeles rätt i! Jag slog till och skrev in mig i januari 06 och är numera guldis. 14 kilo lättare. Jag skall inte säga att det gick lätt som ett plätt varje dag, men jag tror absolut att V-V är den bästa metoden. Lätt! Har du nu en konsulent du gillar så kommer det gå vägen. Det gäller bara att vara jäkligt envis. Det tror jag att du är *fniss*

Lycka nu till i morgon! Jag återkommer!
/Anna

http://anna-panna.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Saga

12 september 2007 12:45

Jag instämmer i kören här ovan. Strunta i såna ointelligenta kommentarer! Förmodligen så är det här samma sak som den "gamla tidens" busringningar.. så det här är kanske två små busiga nioåringar som med en massa oro i maggropen skriver töntiga inlägg..
Jag skulle bli jätteledsen om det inte gick att läsa din blogg längre. Du ingår ju i min dagliga rutin ju!! ;) Ta en liten paus från jobbet, hämta en kopp te, kolla din blogg... Varma kramar från Saga

 
Ingen bild

Sophie79

15 september 2007 17:43

kan bara instämma med dem ovanför.. det är väl bland det dummaste man kan hålla på med att ge dumma kommentarer på en blogg!? speciellt flera gånger STRUNTA I ATT LÄSA BLOGGEN DÅ OM DU INTE TYCKER OM VAD BLOGGAREN SKRIVER *arg* verkar ju inte så smart att lägga ner krut på att läsa och sedan kommentera en blogg man inte gillar!? läs nått annat som passar dig bättre liksom.. Nåja skumma människor hittar man alltid.. en Kram till dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
<<< September 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards