Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 3 april 2007

Gaaah.. jobbigt!!

Av grodis - 3 april 2007 17:12

Idag är det verkligen SKITJOBBIGT!!Sockersuget är enormt. Hungern är hopplös och jag dricker vatten som en häst för att försöka dämpa suget men inte sjutton hjälper det! Det är SÅ nära att jag kommer äta något onyttigt idag.Jävla skit!Jag vill inte, men för första gången, efter nästan 2 månader med Prenet, så känns det som om "det spelar ingen roll bara jag får i mig NÅGOT sött!"Verkligen skitjobbigt... :´-(

 
 
Ingen bild

Carina29

3 april 2007 17:30

Blää vad kämpigt du har det idag! Brukar själv tänka att "när det svider och gnaaager i magen som mest, det är då det bränner som bäst". ;-)

Hoppas att du klarar av stå emot suget i kväll! Det skulle nog isåfall kännas riktigt skönt för dig i morgonbitti när du vaknar. Kram-kram!

 
Lantliv

Lantliv

3 april 2007 18:08

Håll ut vännen - det är värt det! Och råkar du falla dit så faller inte himlen ner och en ny dag kommer.

http://lantliv.bloggagratis.se

 
Fairy Dust

Fairy Dust

3 april 2007 18:20

Vad jobbigt, det låter ju som du skulle behöva äta ngt mer för att inte känna dig så där hungrig och då också få sötsug?
Kan du inte ta ngt matigare/mättande som du blir mätt på men inte godis el kakor?
Din kropp verkar ju skrika efter mer näring eftrsom du är så hungrig och har varit så hela dagen.
Hoppas du får i dig ngt bra men närande, och du, en gång med ngt annat (menar fortf inte godsaker) kommer ju inte göra ngn skillnad, du motionerar ju också en hel del nu.
Vågar ju knaptt säga vad vi åt till middag idag, men jag måste äta ordentligt för annars går jag inte ner i vikt utan min kropp ställer in sig på svält direkt och håller alla kilon kvar då.
Kämpa på!
Kraaaaaaaaaaaam

http://fairydust.bloggagratis.se

 
Ingen bild

mat-malva

3 april 2007 18:26

Du klarar det. Det är värt det. Du klarar det!!! Jag hejar på dig :) Du är jätteduktig. (länkar inte till min blogg idag för det vore ju bara taskigt)

 
Tinselflickan

Tinselflickan

3 april 2007 18:52

Pepp pepp på dig!

Hoppas du slapp undan sötsuget på nåt sätt. Nötter tycker jag är bra...

kram!

http://tinselflickan.blogspot.com

 
Ina

Ina

3 april 2007 19:56

Det ÄR sådär SKITJOBBIGT ibland, men det GÅR!! Grodis, det GÅR - för det SPELAR ROLL!! Om du äter något nu kommer påsken nästan att bli omöjlig - det är dina hjärnspöken som är invaderade av sockermonstret. Han ser chansen att få dig på fall redan nu. DU KLARAR DET!! För inte f*n ska väl sockermonstret få vinna - du KLARAR det för du är VÄRD DET!!!
STYRKEKRAMAR

http://inatankar.blogspot.com

 
Elin

Elin

3 april 2007 20:21

Heja heja!! Låt bli!! Kram :)

http://sedlacek.se

 
KvinnaFruMamma

KvinnaFruMamma

3 april 2007 23:45

Vet precis hur det känns=(. Du gjorde ett kanon bra val med kyckligen.
Läste i en tidning(kommer tyvärr inte ihåg vilken) att är man sugen på tex pizza så behöver man fett, då ska man välja tex avokado eller nötter. Vid godissug så behöver man kolhydrater och kan ta tex apelsin. Vet iof inte hur mycket sanning det är i detta men kroppen brukar signalera om den behöver något speciellt.
PMS är INTE kul=( Jag har faktiskt köpt femicur(som ska minska pms) för att se om det även fungerar mot stoppa-i-mig-allt-sött-fett-i-pms-tider.
Cyberkram

http://kvinnafrumamma.blogg.se

 
Ingen bild

Petra

4 april 2007 07:48

Tänk på den där fina jackan du kommer att köpa!!! Kom igen, Marie!!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

Ovido - Quiz & Flashcards