Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 3 april 2007

Vårfint hos Viktor

Av grodis - 3 april 2007 22:34

 
 
Fairy Dust

Fairy Dust

4 april 2007 07:51

Hej gumman.
Sitter här med tårar i ögonen men samtidigt får jag ett "lugn" och det strålar så mycket kärlek från bilderna så man blir varm i hjärtat samtidigt som man är ledsen, konstig känsla men sann.
Vad fint och gulligt du gjort hos Viktor, och så fruktansvärt orättvist livet är...

Till fjärilens minne
Säg inte att ingenting blir kvar
av den vackraste fjäril livet gav.

Säg inte att vingarnas färg bleknar bort
och försvinner i vinden som stoft.

Om fjärilens kropp måste gömmas i grav,
är ändå den svindlande flykten för alltid kvar.
/Bo Setterlind

Det sägs att bara tiden går så ska den läka alla sår som sorgsna hjärtan gömmer.

Visst är vårt minne ofta kort men att en älskad gått bort är nåt man ALDRIG någonsin glömmer...

Varma kramar

http://fairydust.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Petra

4 april 2007 07:52

Åh, så fint ni har gjort det!! Glad påsk till lille Viktor som kanske sitter och fnittrar med tanke på att han kan äta hur många chokladkaniner som helst medan hans mamma svettas av blotta tanken ;)

På tal om sötsug, idag är en ny dag, ge inte upp för suget nu när du kommit så här långt. När det är som värst kanske du kan kämpa en timma i taget. DU ÄR SÅ DUKTIG!!

 
Tess

Tess

4 april 2007 08:22

Jätte fint vännen! Hur vackert som helst. Viktor är alldeles säkert jätte glad och nöjd. Och framför allt är han stolt över sin fantastiskt duktiga mamma. KRAM.

http://www.malika.se

 
Ingen bild

Carina29

4 april 2007 10:00

*torkar en tår* Vad fint ni har gjort det på Viktors gravplats! För att inte tala om vilken fin gavsten.

Förresten, tycker att du klarade av gårdagen riktigt bra! Vet hur svårt det kan vara att motivera sig när söt-sug-djävulen ;-) är på besök. Mycket bra gjort!

 
Ingen bild

Grodis

4 april 2007 10:10

Fairy Dust>>Åh, vilken jättefin dikt! Tack snälla vännen! :´-) Du har så rätt, så rätt... Varma kramar tillbaka!

Petra>> Tack snälla du! Hihi... ja, han mumsar nog många godisar i sin himmel, Viktor! Men det är ju bara påsk en gång per år så.. och han börjar bli så stor så jag kan inte hindra längre. ;-)
Ja, idag är det ny dag med nya tag! Går bättre idag, tack och lov! TACK snälla vännen!

Tess>>Tack goa du! Jag tänkte köpt påskliljor först, men så såg jag det här lilla trädet med den söta påskharen och kunde inte motstå, så det fick bli det! Kan ju planteras i ena hörnet sen tänkte jag! :-) Snart dags för penséer också och i år tror jag minsann att temat blir gult, som solen! KRAM!

Carina29>> Tack! Ja, gravstenen är vi jättennöjda med och så tacksamma för... Den ska dock rengöras ordentligt med såpa innan vårplanteringen i maj, till Viktors 5-årsdag.
Tack! Känns faktiskt helt OK att jag gjorde som jag gjorde igår och jag har insett att jag har gjort bra val ändå. :-) För min egen del är det stort steg. Ska se vad de säger om det på kursen ikväll. Tack igen och hoppas att du/ni mår bra?!

 
Ingen bild

M

4 april 2007 11:48

Så rofyllt och vackert - och samtidigt så otroligt sorgligt.... Vet inte vad jag ska säga mer än att bilderna lyser av hur innerligt älskad er lille Viktor är!

 
Ingen bild

Åsapåsa

4 april 2007 14:48

Hejsan!
Min pappa ligger begravd på samma kyrkogård så jag går ofta förbi Viktors grav men jag visste inte att det var din son.
Jag känner igen stenen så väl för min dotter, som är 9 år, går ofta fram till stenen och klappar på den. Hon tycker att den är så fin och så tycker hon att det är så sorgligt att inte lilla Viktor fick leva så länge. Hon har ju rätt, det är ju verkligen en fin sten och så är det alltid så fint planterat. Nu kommer jag ju att tänka på dig varje gång jag går förbi:-)
Kram Åsa

 
Lantliv

Lantliv

4 april 2007 16:01

Sitter med tårar i ögonen. Min son är född 2 dagar efter din Viktor, samma år. Det året var det en ljuvlig sommar... Å vad livet är orättvist, jag önskar dig all lycka och att ytterligare en av jordens änglar från Bolivia får njuta av sina fina Grodis-föräldrar snart, snart.

http://lantliv.bloggagratis.se

 
Therese

Therese

4 april 2007 16:50

Vad fint ni har gjort, stenen är verkligen jättefin.

http://theaa.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

Ovido - Quiz & Flashcards