Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 15 mars 2007

Ny vägning och BIA-mätning igår!

Av grodis - 15 mars 2007 11:21

Igår var det dags för ny mätning och vägning hos Prenet och jag är jättenöjd.Vågen visar -4,6 kg nu! *jublar*Och det är på 4 veckor! Strålande Sickan.BIA-mätningen visade att de 2 kg muskler jag hade gått ner vid sista mätningen (inte riktigt så bra att gå ner i muskelmassa) hade jag gått upp 1,8 kg av igen så nu ligger jag bara 0,2 kg back på den biten! Hurra!Nu har jag alltså gått ner -4,6 kg sammanlagt.-3,5 kg rent FETT har försvunnit.-0,9 kg i vätska-0,2 kg musklerKänns förstås jättebra och jag fick beröm av handledarna. :-D Nu har jag kommit under mitt första delmål och har satt upp ett nytt, och det är att komma med i 70-klubben!Det är sjukt mycket att göra på jobbet så ikväll blir det övertid och dessvärre ingen promenad. Dock ska jag ta mig en skön prommis på lunchen idag istället tänkte jag, för att få lite energi.Bältrosen är besvärlig. Natten har inte varit ett dugg kul då jag vaknat av den flera gånger pga att det smärtar eller kliar något så infernaliskt! *gaaaah*Jag har fått många kommentarer ang. min bältros och om den smittar eller ej. Jag VET att den smittar, vid direktkontakt. Nu sitter min "bra" till så det är INGEN som kommer i kontakt med min rygg, jag lovar! Inte ens maken... ;-PAng. bebisen på 3 veckor som jag ju träffade för ett par dagar sedan, så var det min första och största farhåga att jag skulle smittat henne, och ställde genast den frågan till läkaren. Det är Ingen fara där enligt läkaren. Dels är barn immuna mot detta virus de första 6 månaderna i livet och dels så helammas hon av mamman. Dock kommer jag att delge föräldrarna att jag har fått bältros såklart, så de är extra uppmärksamma. Även lilltjejen i lördags som jag höll i måste underrättas och jag ska kontakta värdinnan från i lördags och berätta läget. Den 3 veckor gamla bebisen höll jag i någon minut bara, från soffan till skötbordet, så jag hoppas och tror verkligen att hon klarar sig förstås!Nu sätter jag punkt för min bältros här.Nu är det dags att börja jobba. Har varit inne på medarbetarsamtal med nya chefen i 2 h på förmiddagen så jag ligger efter.Må gott alla!

 
 
Ingen bild

solna-madde

15 mars 2007 11:46

Fyra komma sex kilo!!! Det är ju helt vansinning fantastiskt bra! Du är verkligen så himla duktig Grodan!

Keep up the good work! Jag hejjar på dig!
kram

 
Christine

Christine

15 mars 2007 13:25

Ditt liv i 2:or och 7:or? Berätta om ditt liv de år du levat som slutat på tvåor och sjuor :)

Kram och snygg layout!

http://minviktigaresa.blogspot.com

 
Åse

Åse

15 mars 2007 13:30

Wow det är ju ett jättefint resultat!! Det är ju lite drygt ett kilo per vecka! Suveränt!

http://didriksson.blogg.se

 
Flitiga Flisan

Flitiga Flisan

15 mars 2007 14:00

Herregud så bra jobbat. :)
Du är jätteduktig och motiverad. Det är bara att köra på. :)
Och när jag läser hur duktig du är har jag gett mig den på att jag också ska visa att jag kan vara duktig, kanske inte lika duktig, men jag gör mitt bästa. :) Du är min förebild nu. ;)
kram

http://ff.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kickan med A&A

15 mars 2007 14:40

Heja Grodan! Vad duktig du är.

 
Monica

Monica

15 mars 2007 16:04

Men hur duktig är du människa? Över -4 kg. Kanonduktig du är, jag är grymt imponerad.
Härligt vårväder vi har, hoppas du kom ut på lunchen när du måste jobba i kväll.
kram

http://barbamamma.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Grodis

15 mars 2007 17:31

solna-madde>>Tack snälla! *glad* Och tack, tack, tack för allt ditt stöd och pepp vännen! Hoppas vi får tillfälle att ses snart igen! KRAM och hoppas ni mår bra!

Åse>>Ja, det är ju det. Inte klokt. Riktigt bra för att vara jag! *S* TACK snälla! :-D

Flitiga Flisan>>Tack och detsamma! Du kör järnet nu minsann och jag är jätteglad och rörd över det du skrivit på din blogg - att JAG inspirerar dig! Trodde aldrig jag skulle få läsa att jag kunde inspirera någon annan att gå ner i vikt... :´-) Kämpa på! Vi SKA fixa detta, inte sant?? KRAM tillbaka!

Kickan>> Tack snälla! *glad*

Monica>>Tack snälla vännen! Ja, det känns förstås toppen! Det konstiga är (för min del iallafall) att jag fortfarande har motivationen på topp. Det gör mig glad. Jag brukar normalt sätt ge upp efter någon vecka bara... Jag kom ut på lunchen och gick en timme, jätteskönt! KRAM på dig och ha en finfin kväll du med!

 
Flitiga Flisan

Flitiga Flisan

15 mars 2007 21:00

Det är klart att vi fixar detta. :) Vi är starka kvinnor som är målmedvetna och har ett himla gå och ett underbart mål att se fram emot. :)
kram

http://ff.bloggagratis.se

 
Ingen bild

systerA

15 mars 2007 21:19

Wow! Sagt det förut och säger det igen, du är fantastiskt duktig. Vilken karaktär...

Kram Andrea

 
Ingen bild

Sagisen

16 mars 2007 09:44

Har följt dig ett tag, och är superimpad!! Blir inspirerad själv.. inte av soppätandet, men av ditt målmedvetna motionerande :)

Ang bältrosen (jag vet att du sa punkt, men litet tips skadar inte). Även när blåsorna läkt ut kan man drabbas av nervsmärtor. Be att få låna/hyra en TENS om du är en av dem, enligt andras erfarenheter kan den lindra. Det finns också en kräm baserad på chili- el vitpeppar som är bra, kommer tyvärr inte ihåg namnet men den finns på apoteket!

 
Ingen bild

Grodis

16 mars 2007 09:57

Andrea>>Tack snälla!! :-D Kram!

Sagisen>> Åh, tack snälla för tips! Det ska jag ha i bakhuvudet om det blir för drygt. Emellanåt gör det fruktansvärt ont och särskilt nattetid då jag vaknar flera gånger... :-/ Ska kolla Apoteket till att börja med! Tack återigen! :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards