Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 26 mars 2007

Underbart!!

Av grodis - 26 mars 2007 13:08

Varit ute och strosat i solen på lunchen och kollat vackra blommor på stadens torg. Så underbart skönt ute och jag bara njöt. Synd att man jobbar dagar som denna...Förberett med lite frimärken och kuvert så vi kan lägga på papperna ikväll iallafall, för vi ska hem till svärmor och hämta Sally (katten) ikväll och då kan ju hon gå in som vår andra och sista intygsgivare och så kan vi ju åka förbi Postterminalen och lägga på det efteråt så kommer det iallafall iväg idag! :-D Varje dag man kan tjäna vill jag göra det... Vi har väntat nog nu!Kollade efter ny vårjacka på lunchen, men så har jag kommit underfund med att det egentligen är helt onödigt. Dels så rasar jag ca 1 kg i veckan nu och har jag tur så är ytterligare 10 kg borta till sommaren och då kommer den jacka jag köper idag också vara för stor. Jag har ett par stycken hemma dessutom som jag tror ska sitta bra ett tag till så det inköpet får bli nästa vår istället. Dessutom ska jag till frissan på fredag och bli lite vårfin i håret och det kostar ju också som bekant...Ibland är det bra när jackor inte sitter 100%.. så man tänker till både en, två och 5 ggr och kommer till insikt. ;-)

 
 
Ingen bild

Kajsan

26 mars 2007 13:16

Hej! Låter underbart i solen vilket påminner mig om att jag kankse skulle gå ut en sväng =) har en fråga oxå. Har precis reg mig här men förstår inte alls hur jag skriver en bblogg.. hjälp!

 
Tess

Tess

26 mars 2007 14:51

Kanse läge för någon härlig tröja istället och en täckväst? Själv bor jag i lite varma tröjor för tillfället (helst bysliga på rätt ställen ...) och täckväst är ju bara så skönt, den kan man ju ha öppen eller stängd beroende på hur varmt det är.

Snart ska jag bege mig hemmåt och på vägen hem i bilen ska jag leka sommar, dvs bra musik på högsta volym :)

KRAM

http://www.malika.se

 
Elin

Elin

26 mars 2007 15:50

Jag var också en sväng på stan. Vi borde springa på varandra någon dag! :) Var ju tvungen att köpa lite garn på Upplings. Här skall stickas en bebisfilt till en liten Elis som föddes i torsdags, min andra brorson!

http://sedlacek.se

 
Singeladopt

Singeladopt

26 mars 2007 21:02

Hej.
Lämnar ett spår så du vet att jag varit här. Vet ärligt talat inte riktigt hur jag hamnade här. :-) Kul att läsa om era adoptionsplaner.

http://www.resantillettbarn.blogspot.com

 
Ingen bild

Grodis

26 mars 2007 21:32

Karin>>Oj, finns det inga instruktioner du kan läsa? Jag bara skriver och har skrivit från första början då jag tyckt att bloggagratis.se är så pass enkel. ;-) Jag använder den som min dagbok, typ! Lycka till!

Tess>>Så sant! Jag har ju faktiskt en skitsnygg väst från Sailracing som jag fick av maken ´för 1,5 år sen. Aldrig använd. Nu kan jag ha den igen! :-D Hoppas du körde försiktigt, trots den höga musiken! Mår du bra annars förresten? *blink* KRAM!!

Elin>>Hehe.. ja, verkligen! Borde vi göra.. Annars får vi se till att ta en date snart? ;-P Jag kan dricka kaffe/thé och äta ett äpple när du käkar din lunch, det är helt lugnt för mig! Åh, har B blivit storebror!? GRATTIS, vad roligt! Faster x 2 nu då?! :-D KRAM!

Singeladopt>> Vad roligt att det händer något i rätt riktning! Ett tips: Ta utbildningen med en nypa salt också. För oss var den enbart positiv. Visst, vissa saker är jättejobbiga att vända ut och in på, men samtidigt ack så nödvändiga att gå igenom och fråga sig själv. Tack för att du kikade in hos mig och lämnade en kommentar. Du är alltid välkommen åter! :-) LYCKA TILL!! PS. Jag försökte lämna en kommentar hos dig, men det funkade inte hur jag än försökte. DS.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards