Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 5 juli 2007

Bara ler....

Av grodis - 5 juli 2007 10:40

Sedan nattens besked om den korta väntetiden så har jag svårt att få ner mungiporna till "normalläge". Jag bara ler.


Alltså, jag hoppas ni alla förstår att jag nu INTE sitter här och tror eller hoppas på att det ska gå lika fort för oss, för så är det absolut INTE!

Jag är fortfarande inställd på att det kommer ta minst 1 år från det att våra handlingar är nere i Bolivia. Just nu är de hos Notarius Publicus i Gbg för legalisering fick jag just besked om. :-) Efter det är det en sväng till UD, och sedan upp till Bolivianska ambassaden i Sthlm. Så jag räknar inte med att våra papper når Bolivia förrän i augusti någongång och vad jag förstår så börjar väl väntetiden från att man är granskad och klar där nere, och det vet man inte exakt när det blir, så väntan sägs börja när handlingarna skickas ner till landet. :-)


Men ändå, det är ju så FANTASTISKT att det faktiskt KAN gå så fort. Att det HÄNDER. Men som sagt, det är inget jag sitter och hoppas på eller tror att det ska hända oss. Det är nääääästan så jag tycker det är liiiiiiiite för fort. Jag menar, 12 veckors graviditet!? Hallåååååååå....

Nog för att jag är redo, det är inte det, men vi har en hel övervåning som vi tänkt att renovera i höst, med start i september!  Och det inkluderar barnrummet. ;-)


Nu ska jag le vidare och försöka jobba på lite grann............

 
 
Ingen bild

cinao

5 juli 2007 11:24

Förstår att du inte vill tänka i dom banorna... Men det finns ju igen anledning att det skulle gå söligare för er/dig!!!
TÄÄÄÄNNKK för 2 sekunder om det skulle vara så. DÅ har ni kanske en underbar julklapp som kommer.
MEN jag förstår att du inte kan tänka så, men en millisekund kan man måste man få unna sig ibland, åt det som känns omöjligt.

Låter underbart att det gått så snabbt för paret du skriver om, det är verkligen goda sommarnyheter.
kramar

 
Ingen bild

Åsa med Klara och Lilly

5 juli 2007 12:48

Vad som än händer när det än händer så blir det ju ett syskon snart hem till lilla/stora huset :-)

Spännande men också antar jag skitnervöst!

 
Lerica

Lerica

5 juli 2007 13:31

Hej!
Hittade hit genom länk från Annika och har kikat in här då och då för att se hur det går för er och måste bara säga grattis till att er adoption verkar närma sig!
Lycka till i massor!

http://lerica.blogg.se

 
Ingen bild

Magda

5 juli 2007 13:40

Vilka trevliga nyheter! Och du...man kan bygga ett barnrum fastän den lill* har kommit. :)

 
Ingen bild

Lillan

5 juli 2007 15:43

Vi kommer kanske att få helt jämnåriga barn helt enkelt - en bebis född i februari 07 skulle väl sitta fint?!?

Sedan håller jag med ovanstående - Carl sov ju inte i sitt rum förrän han var över ett år och LEKTE i det gjorde han först för någon månad sedan ;)

 
Ingen bild

Linda *

5 juli 2007 22:32

Underbart :) Jag kan inte låta bli att tänka på det där som mediet sa till dig...kommer inte ihåg precis men var det inte nåt i stil med att nåt trevligt skulle ske i år??? Är jag ute och cyklar nu tro??
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

Ovido - Quiz & Flashcards