Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 20 mars 2007

Från det ena till det andra....

Av grodis - 20 mars 2007 22:39

Måste blogga om något roligare känner jag.Jag tror jag hittat mobilen jag vill ha - med stort M!En perfekt kameramobil verkar det vara. Frågan är bara NÄR den kommer ut på marknaden?? Står inget på Sony Ericssons hemsida nämligen.... "Kommer snart"... = ?En sån vill jag ha!Frågan är vad den kommer kosta? Massor... säkert.Får ha lite is i magen...Mobiler är värdsliga saker och ett verkligt I-landsproblem, jag vet....Kvällen har varit lugn med trevligt samtal med en god vän. Närmare 2 h surrade vi bort i all hast och det roliga är att denna vän också börjat köra Prenet! Hurra! Go Girl!En skön och rask promenad med stavarna har det också blivit ikväll och efter det lagades det mat; Laxfilé med spenatstuvning och kokt potatis. Gjorde extra portion så jag har med mig matlåda att äta till lunch imorgon eftersom det är träning som gäller imorgon kväll.Nu väntar sängen. Jag är sååååå trött.Imorgon en ny dag - förhoppningsvis lite lättare än dagen idag. Jag måste koppla bort.För min egen skull. Och för min älskade makes skull.För VÅR skull.Kram och godnatt alla!

 
 
Tess

Tess

21 mars 2007 08:15

Tänk vilket trevligt märke du fastnat för ;) Själv har jag föregångaren till denna, K800, det är också en prima mobil (&kamera) och den finns ute nu :) Jag åker bort ett par dagar nu. Sköt om dig!!!

http://www.malika.se

 
Ingen bild

Grodis

21 mars 2007 08:39

Tess>>Hihi.. tänk att jag misstänkte att du hade en sån. ;-P Jag har förstått att den är väldigt bra och det blir nog en sådan, fast den nyare versionen när den dyker upp. Jag har egentligen ingen brådis. Ha det nu så jättebra, dit du åker! Var rädd om dig!KRAM!

 
Ingen bild

Carina29

21 mars 2007 09:42

Hej Grodan! Nämnde härom dagen att jag skulle komma med telefontips. Jag har själv haft en Sony Ericsson 750i och har varit riktigt nöjd med den. Framför allt storleken och vikten. Tyvärr så gick den sönder och jag köpte mig då en K800i. Vad jag förstått är det föregångaren till den du är sugen på att köpa nu. Kameran är riktigt bra på 800i (samma som för 810i), men jag tycker 750i har en bättre storlek. Den är smidigare, nättare och lättare att hålla i handen. Om jag förstått det rätt så är skillnaden mellan 800i och 810i främst storleken. Efterföljaren är tunnare, (men även någon mm bredare). Jag tror du gör ett bra val om du väljer 810i, men prova och känn på storleken innan du bestämmer dig. Lycka till!

 
Flitiga Flisan

Flitiga Flisan

21 mars 2007 17:02

Med risk för att låta tråkig så skulle jag faktiskt vilja avråda till att köpa en helt splitterny mobil som precis kommer ut på marknaden.

Pappa hungrade efter en Sony Ericson i somras som kom ut i höstas. Han köpte den typ samma dag som de kom ut i affärerna. Men det har han ångrat många gånger. Den har varit inne på lagning 2-3 gånger och ca 4-5 veckor varje gång. Så han har knappt haft den hemma. Och det värsta är att de som ska laga mobilen har inte vetat hur de skulle laga den.

Vill inte låta pessimistisk, men tänkte att det kanske kan vara bra att iallafall ha i åtanke. Vill ju att du ska kunna använda din mobil och vara glad med den. :)

http://ff.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

Ovido - Quiz & Flashcards