Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 21 mars 2007

Bättre och bättre...

Av grodis - 21 mars 2007 08:39

..dag för dag.Tack och lov.Idag mår jag så mycket bättre än igår. Saker och ting börjar sakta men säkert sjunka in och jag inser mer och mer att jag handlat rätt utifrån de taskiga och omöjliga förutsättningar jag hade. En sak till. Det är DERAS liv. Inte mitt. Och inte mitt och makens. Jag kan vara hur arg, ledsen och förtvivlad jag vill över att situationen är som den är, men vad hjälper det? Det hjälper knappast mig själv. Och det hjälper tyvärr heller inte den lill* individen som sitter klämd mitt emellan...Därför: AVSLUT!Jag kommer inte blogga om detta något mer. Jag måste gå vidare med mig och mitt liv. Det är trots allt det som är viktigast för mig. Ibland behöver man en riktig "ögonöppnare" och det har jag fått. Jag har även fått bevisat ännu en gång att jag har flera, flera underbara riktiga vänner både IRL och på nätet. TACK snälla alla ni för ert fantastiska stöd! NI ÄR BÄST!Nu ska jag ta och jobba på, för det är hektiska dagar på jobbet!Träningsväskan är packad inför kvällen och ikväll blir det antingen Boxing eller Cirkelträning. Spännande!

 
 
Ingen bild

"E"

21 mars 2007 09:11

Puss & kram! :)
Boxas nu så svetten lackar! :)

Ett ordspråk på vägen;
Avsluta varje dag och var färdig med den. Du har gjort vad du har kunnat.
/Ralph Waldo Emerson

 
Elin

Elin

21 mars 2007 09:27

Heja! Vilken energi ditt inlägg utstrålar. Underbart! :) Det låter så kul med boxing, eller träning öht. Jag måste se till att min dumma näsa slutar snora så jag kan köra igång min egen träning igen. Nu får jag hålla mig till promenader. Vart tog våren vägen?? Kramis :)

http://sedlacek.se

 
Fairy Dust

Fairy Dust

21 mars 2007 10:06

Helt rätt tänkt!
Ha en underbar dag idag och jag hoppas solen skiner på dig som den gör här.

Vad kul med cirkelträning, det vet jag inte vad det är....... el är det när man har "stationer" och cirkulerar runt de olika träningsredskapen kanske?

Ha det bra idag gumman.
Kramar i massor

http://fairydust.bloggagratis.se

 
Ingen bild

mamma

21 mars 2007 10:51

Hejsan, om jag har förstått rätt så lägger du in egna bakgrunder?! Hur gör du det, jag vill också göra det men förstår inte hur man gör! Har du tid att berätta det för mig?
Kram

 
Ingen bild

Grodis

21 mars 2007 11:08

"E">>Tack!! Jag lovar att boxas (eller vad det nu blir) så svetten sprutar! ;-)
Och tack för det kloka visdomsordet!! P&K!

Elin>>Tack vännen! Energi vet jag inte men .... måste sluta älta saker jag inte kan göra något åt.. Krya på dig vännen! KRAM! PS. Våren är på väg, jättehärligt ute ju! DS.

Fairy Dust>> Tack vännen! Jag vet faktiskt inte själv vad cirkelträning är, men tror det är något liknande som du skrev. Vi får se! ;-) Solen skiner här också så det känns lättare idag. Ha en jättefin dag du med! KRAM!

mamma>>Japp och det är jätteenkelt. Först laddar du upp en bild (ser du i högra spalten) och det ska vara en .gif eller .jpg sen går du in under "Färg och Utseende" och där kan du välja "bakgrundsmönster" och då väljer du den bilden du laddat upp! :-) Hoppas du förstår hur jag menar?

 
mamma

mamma

21 mars 2007 11:54

Tack så jätte mycket för hjälpen, det var ju jätte enkelt att jag inte tänkt på det förut. Kom gärna in och läs min blogg, jag skulle gärna vilja lägga in dig som en länk hos mig om det är ok, för du verkar vara en snäll och omtänksam kvinna.
Jag och en väninna bloggar tillsammans om vår vardag.

http://familjedagar.bloggagratis.se

 
Flitiga Flisan

Flitiga Flisan

21 mars 2007 17:04

Det är jättejobbigt att vara känslomänniskor som du och jag är. Men du har kommit fram till en jättebra sak tycker jag ang. avslut. Du är klok och förståndig, och så mycket mer. Att ha dig som vän skulle göra vem som helst jättestolt. :)

http://ff.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

Ovido - Quiz & Flashcards