Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 21 mars 2007

Boxing!

Av grodis - 21 mars 2007 20:26

Det blev till att träna hårt ikväll. Boxing blev det som stod på schemat och jag kan lova att vår personlige tränare körde hårt med oss. Uppvärmningen var inte att leka med då vi lekte olika varianter av "kull". SKITSKOJ!Sen fick vi lära oss olika tekniker och jag kände igen mycket från provträningen som jag var på förra söndagen. Aldrig har jag haft så skoj på en träning och aldrig någonsin har jag skrattat så mycket som jag gjorde ikväll. Så jag kommer nog ha fin träningsvärk i magen imorgon. Men det är det absolut värt! :-DDet var guld värt att få slå lite idag. Avreagera mig ordentligt. För att sen få skratta. Högt. Mycket. Länge. Nästa vecka är det dags för ny BIA-mätning, blodtryck, midjemått och vikt. Spännande! Det kommer bli en prövning då vi ju ska åka bort över helgen och det kommer bli en hel del festande är jag säker på. Dock kommer jag ta det lugnt, för det konstiga är att saker och ting inte smakar alls likadant som förut längre!? Rött vin t ex smakar BLÄ! Det som var min stora passion här i livet. Nåväl, det kommer bli bra ändå. Jag överlever... ;-PNu ska jag ta en lång varm dusch och ta en tidig kväll. Har en massa intressanta böcker, tidningar och papper att läsa igenom ju. Dock hade inte papperna från BFA-A kommit idag, men kanske imorgon..? Ha en fin kväll allihop och sov så gott när det blir dags!

 
 
Annelie

Annelie

21 mars 2007 22:54

Låter som en lyckad kväll på olika sätt. Hoppas du inte har alltför mycket träningsvärk i morgon, men träningsvärk som kommer av skratt är ju allt annat än dålig. :-)

Sov gott!

http://www.tigerfamiljen.se

 
Åsa med Klara och Lilly

Åsa med Klara och Lilly

21 mars 2007 22:59

Vilken genomkörare du fick :-)
Kul att du börjar få resultat nu, och tänk vad konstigt det är med smaker egentligen...nu börjar t.o.m jag gilla mörk choklad!

http://busmajornasmamma.bloggagratis.se

 
KvinnaFruMamma

KvinnaFruMamma

21 mars 2007 23:21

Håller med dig angåenda att vissa saker inte smaka lika gott längre.

Det har varit många olika sorters pajer/kakor/bullar på jobbet men jag har själv valt att inte smaka och jag saknar det inte alls.
Vi kämpar för något som betyder mycket för oss. Väljer vi att inte äta kakan är vi inte offer, utan vi gör egna val baserat på vad vi vill åstakomma.

Min egen sporre är för första ggr på 15 år kunna vara på stranden i bikini utan att skämmas. Kunna handla kläder som sitter bra både upp och ner till. Välja kläder efter det man vill ha istället för att man måste ta det enda som passar.

Jag är glad över min träningsvärk för det känns mer som om det verkligen händer något.

Lycka till i helgen! Du kommer fixa det finfint.
Kram

http://kvinnafrumamma.blogg.se

 
Monica

Monica

22 mars 2007 09:14

Jag beundrar dig du är så duktig och det lyser om dig, vännen.
Ha en fin dag!

http://barbamamma.bloggagratis.se

 
Manne

Manne

22 mars 2007 09:21

Tassar förbi i bråda dagar och kollar till dig..:)

Ha en underbart härlig dag, precis en sådan som du är värd.
*kraM*

http://one2many.bloggagratis.se

 
Ingen bild

solna-madde

22 mars 2007 09:42

Nämen vad det händer grejer när jag är på inspelning en dag ;-)
Grattis först till att du lagt det "jobbiga" bakom dig och insett att du inte kan göra något för att förändra deras liv. Bra gjort!

Och sedan, det största av gratulationer till att ni snart snart snart snart är igång med papperssamlandet! Tänk, snart väntar ni barn igen! Jag sitter här nu med tårar i ögonen för jag vet hur jobbigt det kommer att vara i ett par månader innan allt är färdigt men sen.... då är allt klart. Då kan ni inte göra mera än att vänta. Vänta barn... Det är vackra ord det!

kram på dig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

Ovido - Quiz & Flashcards