Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 31 mars 2007

Underbar lördag!

Av grodis - 31 mars 2007 15:29

Vilken underbar helg så här långt! Solen skiner, fåglarna kvittrar vilt i skog och mark. Blåsipporna växer i massor i skogsbacken omkring oss och vi är ute i trädgården och arbetar för fullt. Jag krattar och kör skottkärror med ris och kvistar och maken fäller träd tillsammans med grannkarlarna. Eldning av ris och pinnar och det blir så fint här hemma!Min kära mormor & morfar kom förbi en sväng och hälsade på och vi drack kaffe i solen och satt och småpratade om livet en stund. Så skönt!Inne och äter lite sen lunch nu, grön ärtsoppa, och ska nu bege mig ut igen! Städningen inomhus får lov att vänta. Man kan bara inte vara inne såna här dagar och städa! De är för värdefulla för det... Man behöver tanka sol och energi. En promenad blir det också förstås! Men idag ingen iPod för det är synd att stänga ute det intensiva fågelkvittret. :-)Hoppas ni alla har en minst lika fin lördag som vi!

 
 
Ingen bild

M

31 mars 2007 21:23

Vad härligt det låter! Jag hoppas på lika fint väder imorgon eftersom jag inte kunde vara ute idag, och så hoppas jag att ni får det också! Här på skåneslätten växer det inte så mycket blåsippor tyvärr *längtar norrut* men två små plantor har vi i rabatten, och fåglar i massor finns det som kvittrar i alla fall!

 
Ingen bild

systerA

31 mars 2007 23:23

Du bubblar av härlig energi!

Kram A

 
Flitiga Flisan

Flitiga Flisan

1 april 2007 00:11

Det lät som en underbar lördag. :)
Vi har också haft jättefint. Dock lite små stackmoln emellanåt, men det var helt ok. :)
Dock hann vi inte med någon promenad.

http://ff.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Mallsing

1 april 2007 08:45

Hej Marie vad fin din blogg är nu jag gillar ljusblått och turkost.
Nu måste jag bara få skriva till Solna-Madde som jag läste om i ett repotage om att adoptera och hoppas att hon läser.
Jag var i Vietnam i 4 veckor i februari och det kan ha gjort att jag blev ännu mer gripen av vad du skrev. Jag har sett dom gröna fälten, dom tusentals mopparna, träffat dom vänliga människorna, ätit den goda maten : )) Det är ett speciellt land som jag vill återvända till. Det var nåt i texten oxå som grep tag. Om hur du satt på planet och inte vågade tänka på att hon skulle finnas där för att inte bli besviken och när din man ringer och berättar att ni fått en dotter. Vad glad jag blev att det var du jag har ju sett din kommentar här då och då på bloggen. Nu ska vi tillsammans följa Maries resa till att bli mamma igen och få läsa om hur hon får sitt barnbesked, resan dit mm.
Stor Kram till dig och din oerhört söta dotter.

Stor Kram till dig oxå Marie : ))

 
Ingen bild

Grodis

1 april 2007 10:32

M>>Hoppas solen når dig även idag nere i Skåne! :-) Här lyser den mot klarblå himmel idag och jag vill INTE vara inne och städa. *suckar* Härligt med fågelkvittret, inte sant?! :D Ha en riktigt skön söndag och tack för att du skriver! KRAM!

systerA>>Säger du det?! *glad* Tack och stor kram tillbaka!

Flitiga flisan>>Gött att höra att ni också haft en fin dag! Jag var SÅ nära att lata mig ur promenaden, men så kom grannkvinnan och ropade på mig med sina stavar så då kunde jag inte säga nej! ;-) så det blev 3,5 km sköööön kvällspromenad med stavar OCH trevligt sällskap också! Kram!

Mallsing>>Hihi.. klart ni får och ska skriva till varandra du och madde, bara rooligt! Säg till om jag ska förmedla era mailadresser till varandra! :-) Leia är såååå söt, jag har träffat henne. Gudomlig liten tjej med skinn på näsan. ;-) Ska bli så roligt att följa deras väg mot syskon till Leia, och jag hoppas vi får möjlighet att vara mammalediga tillsammans jag och madde.
Roligt att du gillar färgerna på bloggen! Det gör jag med... även om jag säkert snart kommer byta igen. *s* Hur är det med DIG? Hur mår familjen? Allt väl i Götet? Vi MÅSTE se till att ses någonting i sommar! Jag kommer mer än gärna ner med tåget och hälsar på igen! :-D KRAAAAAAAAAAAAAAAAM min goa vän!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

Ovido - Quiz & Flashcards