Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg den 8 februari 2007

Av grodis - 8 februari 2007 19:07

Det är torsdag idag. Min sista torsdag, iallafall i mitt "gamla liv". När jag och maken var och handlade efter jobbet idag så blev jag akut sugen på ugnspannkaka och sa att "ikväll blir det ugnspannkaka!" och så blir det nu. Ord och inga visor. Nu är det jag som ska bestämma vad det blir för mat hemma fram till onsdag den 14:e... Idag ugnspannkaka med knaperstekt bacon. Till det lingonsylt och glass...Imorgon fullkornstortillas med antingen kycklingfilé eller nötfärs som gratineras i ugn. Även lite nachochips att smaska på imorgon kväll.Lördag kväll ska jag och maken ut på italiensk restaurang och äta. Det är min födelsedagspresent från maken och jag ser väldigt mycket fram emot det, för de har helt UNDERBAR mat på det stället!Söndag blir det laxfilé med grönsaker och bönröra. Måndag är det kalas för min äldsta guddotter som fyller 6 år (stora damen!) och då blir det både kakor, bullar och tårta.Tisdag vet jag inte än, men något extra gott blir det säkerligen, för det är sista kvällen!Jösses... jag ÄR knäpp... jag vet... men detta är MITT sätt att ladda inför mitt nya sunda liv!

Av grodis - 8 februari 2007 14:20

Nu har jag varit busig. Till makens stora förtret.... ;-PJag har varit hos frissan igen. Det är bara 2 veckor sen sist jag klippte mig hos en annan frisör, men det blev INTE alls som jag ville då. Så igår ringde jag och bokade en ny tid hos en annan frisör som jag har flera vänner och kollegor som går hos. Hade turen att få en tid redan idag! Så nu är jag nyfrissad. Igen. Buuuuusig frisyr. Inte så mycket kortare än jag hade förut (axellångt) men utskuret och bra mycket lättare att fixa iordning. Skönt!Så nöjd att jag bokade in en ny tid + färg den 27/3.. om 7 veckor. Då är det dags att bli vårfin, och förhoppningsvis är jag några kilo lättare då också. :-D

Av grodis - 8 februari 2007 10:15

Hade förbeställt Sophie Zelmanis nya skiva "Memory Loves You" så vi hade den i brevlådan igår, på självaste releasedagen! Lyssnade igenom den ett par gånger och hon är verkligen helt fantastisk denna tjej! Så skön röst. Så underbart att lyssna på. Och söt är hon också till makens stora glädje.. *hehe*Det är maken som fått mig att upptäcka denna Sophie, och jag gav ju honom en weekend i Göteborg i mars, då vi ska få uppleva hennes röst live på Trädgår´n. Jag LÄNGTAR!

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards