Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg den 15 februari 2007

Av grodis - 15 februari 2007 22:04

...det bultar å det bankar! Vilken huvudvärk. Jösses. Den går inte över trots tabletter, vatten och en timmes sömn. Urk... Känner mig riktigt krass just nu, men vägrar ge upp! Det är säkert bättre imorgon...Min vän Sophie ringde när jag låg och sov och jag ringde upp när jag vaknat till liv och druckit min sista shake för idag. Efter samtalet med henne kände jag mig betydligt piggare och mer uppåt igen, TACK vännen! Ovärdeligt för mig! Vi är så lika Sophie och jag. Tänker och funkar likadant. Det är jätteskönt att höra att man inte är ensam om att tänka eller agera "si eller så", samtidigt som vi verkligen förstår varandra till 110% när någon av oss berättar...Efter samtalet masade jag mig ur sängen (hade jag inte förmått mig till annars kan jag lova..) på med morgonrocken och tofflorna.. Frusen.. sätter mig i fåtöljen framför braskaminen en stund. Dricker mer vatten... Loggar in på bloggen och ser alla fina och peppande och påhejande kommentarer från er, kära goa vänner! TACK även ni!Nu ska jag dricka lite till sen är det dags för sängen. Det ska bli såååå skönt att få sova (igen..) och jag ska ta en alvedon till innan natten. Hoppas på att morgondagen kommer kännas bättre, för fredagar på jobbet brukar inte vara att leka med och det sista jag behöver är att må som jag gjort idag... Första dagen avklarad. Imorgon - ny dag med nya tag!

Av grodis - 15 februari 2007 14:53

Nu har drygt halva första dagen gått och jag sitter och gäspar oavbrutet. Dessutom har jag fått svår huvudvärk och jag dricker, dricker och dricker. Vatten alltså. Fått i mig snart 1,5 liter iallafall. Trodde inte det skulle komma så snabbt? Tröttheten, huvudvärken, fixeringen vid mat. Tycker synd om mig själv, samtidigt som jag skrattar. Inget allvarligt alltså. Känner mig bara så knäpp. Hjärnan går på halvfart, om ens det... *suckar lite*Tusen tack för alla hejarrop och peppningar, vad goa ni är! Jag måste dock ärligt också berätta att jag nog inte kommer bli så aktiv i svarandet av era kommentarer personligen framöver. Jag orkar helt enkelt inte. Jösses... skriver jag detta?! Orkar inte? Hmmmm.. ja, tyvärr. Det är sant. Men jag kommer såklart igen. Detta är nog bara tillfälligt nu under de första dagarna, innan kroppen fattar och vänjer sig... *hoppas*KRAM på er alla godingar!

Av grodis - 15 februari 2007 09:14

Jahapp. Så var man igång. JAG är IGÅNG!!Starten har skett och vet ni? Det smakade GOTT!?! :-OKnappt så jag tror det själv, men det är sant. Jag valde "Choklad" på Prenet-GO (fanns bara den och neutral, hur nu den smakar?) och var lite småskraj att den skulle smaka som Nutrilette´s choklad, men icke! Den smakade jättebra och var riktigt "krämig" så jag är nöjd så här långt. Första måltiden intogs kl. 07.00 imorse och om 46 minuter är det dags igen! *s* 5 ggr per dag ska jag dricka detta nu i 2 dagar och det ska gå 3 h mellan varje mål. Idag testar jag att dricka kl. 07.00, 10.00, 13.00, 16.00, 19.00. Om det inte blir bra så skjuter jag på det en timme imorgon så det blir 08.00-20.00 istället. Kanske bättre en fredag.. göra en fredagsdrink med Prenet-Go och lite is? ;-)Magen börjar kurra rejält nu och det förstår jag. Den är rätt uttänjd min magsäck om man nu tänker på mitt midjemått... *blärk*:-/Dags att hälla i sig vatten! Första bringaren på 1 liter är förberedd och på lunchen ska jag köpa Mineralvatten, för det ska vi också få i oss av för att inte förlora viktiga salter.*kurr kurr igen....*

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards