Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg den 11 februari 2007

Av grodis - 11 februari 2007 20:40

..gör att man blir trött. Men så där skönt trött...Maken ligger och "småpuffar" i soffan (=småsnarkar) och det låter skönt. Låter honom hållas... ;-)Jag sitter och slösurfar. Känner tröttheten komma mer och mer men vill inte riktigt sova än. Klockan är ju inte ens nio... En liten espresso kanske? Eller te? Eller glögg? Eller... ingenting? Törstig... *hämtar vatten*Imorgon är det måndag. Igen. Jösses... önskar att helgerna vore dubbelt så långa, för det känns knappt som om man hinner tänka ordet "helg" innan den är över... Det blir dock en spännande vecka och särskilt onsdag kväll då mitt NYA LIV börjar. Jag är jättespänd och nyfiken på vad det verkligen kommer innebära för mig under framför allt de kommande 12 veckorna. Undrar också mycket över vilka de andra 9 personerna är. Vad vi kommer få göra, träna, äta osv osv. Nervös är bara förnamnet, men jag ska fixa detta. Jag har ju lovat mig själv det. Det värsta är att jag svikit mig själv så många gånger förut. Kanske det blir annorlunda denna gång när jag lovar andra och t o m skriver kontrakt på det jag ska göra? Jag tror det. Det blir så mycket mer allvarligt och på riktigt. Samtidigt blir jag lite sorgsen över att det ska behövas. Att det ska vara så lätt att svika sig själv. Gång på gång.Men denna gång, ska jag vinna.. över mig själv! Över den elake som sitter på min högra axel och viskar "Detta kommer du inte fixa, varför skulle du det?!"Låter kanske konstigt, men hjärnspöken finns det. Många.

Av grodis - 11 februari 2007 16:51

Wow.Såna här dagar blir jag lycklig. Lycklig och varm i hela kroppen.Vilken UNDERBAR promenad jag upplevde idag.Gnistrande snö. Fåglar som kvittrade vilt i träd och buskar. Skrattande och lekande barn. Sjungande is. Knarrandet av snö för varje steg man tar...Det bet ordentligt i kinderna. Alldeles vindstilla. Minusgrader. Sol. Klarblå himmel. En snöängel skapades. Vassen lyser speciellt i den sköna eftermiddagssolen innan den strax går ner bakom träden...Maken är också rödblommig och fin, nyss hemkommen från en tur på sina långfärdsskridskor. Oj, vad han njuter dessa dagar när han äntligen kan åka på sina älskade turer. Och oj, vad vi har det bra som bor bara ett stenkast från vatten så det är nära och bekvämt att ta sig iväg...Nu en skön varm dusch för att tina upp de frusna kinderna och sen är det dags att ordna söndagsmiddagen. Idag blir det laxfile med grönsaker och pressad potatis och till det en fräsch yoghurtröra med lite citron.

Av grodis - 11 februari 2007 11:48

..och ännu en helg har snart flugit förbi. Jösses vad det går fort!Fredagen blev allt annat än en lugn och skön kväll i soffan med videofilm. Vi gick över till makens far med sambo. Makens halvsyrra med nya killen är på besök från söder och det blev myyyycket vin och prat för Grodis... Så mycket att jag inte mådde bra alls igår utan låg mest och slappade i soffan. Kl. 17.30(!) masade jag mig in i duschen och gjorde mig sen i ordning för vi skulle ju ut och äta på fin restaurang. Kl. 19 hade vi bord och vi fick en jättemysig 3-rätters middag tillsammans med mycket prat om framtiden och nutiden. Maten var ljuvligt god och vi satt och stornjöt. Vi småpratade om vårt kommande barn. Diskuterade lite namnförslag... :-)Vi har kommit fram till att det blir en liten Olivia. Från Bolivia. *hehe* Skojar bara... Men sött är det måste jag erkänna. Olivia hette nämligen makens gammelfarmor och kallades för Liva, så det låg på vår namnlista när Viktor föddes...Tur vi har ett tag att fundera på. Tjejnamn är dessutom mycket enklare än killnamn! Meja, Molly, Emma, Paula, Elsa... fina flicknamn...Men pojknamn..!?Lite senare på kvällen dök Sophie med make upp och delade ett par timmar med oss inne på den mysiga italienska restaurangen och det blev snack om ditten och datten och allt mellan himmel och jord. Mycket trevligt och jag och maken som var på väg hem innan med genast piggare i mössan! ;-) Jag var nykter igår (nähä?) och körde därför och skjutsade hem Sophie och hennes S innan vi tankade och åkte hem i den kalla vinternatten. Kl. 01.00 var vi hemma så det blev rätt sent ändå. Jag är dock glad idag att jag beslöt mig för att inte dricka någon alkohol igår....Det har varit städning av huset idag på f.m så nu är det klart! Maken var duktig och satte fart. Men det är nog mest för att halvsyrran med sambo snart dyker upp hos oss... ;-PJag hoppas hinna ut och ta en välbehövlig promenad och få lite frisk luft medans det är ljust idag. Dock är det ju ljust ända till kl. 17.00 nästan numera. Najs!Ha en skön söndag allihop!

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards