Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 11 februari 2007

Frisk luft...

Av grodis - 11 februari 2007 20:40

..gör att man blir trött. Men så där skönt trött...Maken ligger och "småpuffar" i soffan (=småsnarkar) och det låter skönt. Låter honom hållas... ;-)Jag sitter och slösurfar. Känner tröttheten komma mer och mer men vill inte riktigt sova än. Klockan är ju inte ens nio... En liten espresso kanske? Eller te? Eller glögg? Eller... ingenting? Törstig... *hämtar vatten*Imorgon är det måndag. Igen. Jösses... önskar att helgerna vore dubbelt så långa, för det känns knappt som om man hinner tänka ordet "helg" innan den är över... Det blir dock en spännande vecka och särskilt onsdag kväll då mitt NYA LIV börjar. Jag är jättespänd och nyfiken på vad det verkligen kommer innebära för mig under framför allt de kommande 12 veckorna. Undrar också mycket över vilka de andra 9 personerna är. Vad vi kommer få göra, träna, äta osv osv. Nervös är bara förnamnet, men jag ska fixa detta. Jag har ju lovat mig själv det. Det värsta är att jag svikit mig själv så många gånger förut. Kanske det blir annorlunda denna gång när jag lovar andra och t o m skriver kontrakt på det jag ska göra? Jag tror det. Det blir så mycket mer allvarligt och på riktigt. Samtidigt blir jag lite sorgsen över att det ska behövas. Att det ska vara så lätt att svika sig själv. Gång på gång.Men denna gång, ska jag vinna.. över mig själv! Över den elake som sitter på min högra axel och viskar "Detta kommer du inte fixa, varför skulle du det?!"Låter kanske konstigt, men hjärnspöken finns det. Många.

 
 
Manne

Manne

11 februari 2007 21:10

Grodan:
Jag tror inte att du skall vara nervös, de andra som är med har ju samma problem och är också där för att lägga om livet till en hälsosammare livsföring.

För det är så du skall se det, att bli en människa som lever lite nyttigare än tidigare. För det är det som skall vara i fokus Grodis, inte antalet kilo, de kommer som bonus, tro mig.

Hjärnspöken i all ära men ditt hjärta kan skrämma bort varenda en. Glöm inte det.

Kram!

http://one2many.bloggagratis.se

 
Ina

Ina

11 februari 2007 22:10

Sockermonstret finns där, han sitter och äcklar sig på ens axel när man minst anar det. Sockermonstret, chipsmonstret, stora-portionsmonstret - han finns i många förklädnader. Jag har hittat hans överman, eller -kvinna förstås (!) och hon har flyttat in hos mig. Det är svaret på att jag har slutat svika mig själv. Jag har bjudit in den otrevliga och obekväma FRU DISCIPLIN! Hon är riktigt vidrig mellan varven, men fullständigt nödvändig när "motivationen" kvävs av sockermonstret. Hon sparkar och slår, svär och spottar - men man måste acceptera hennes sällskap för att klara det. Bjud in henne du med, lagom nu till onsdag. För nu är det DIN tur Grodis. INGET smakar sötare än att gilla sin spegelbild. INGET!! STORT LYCKA TILL - jag håller på dig!!
Läs mer om du vill här:
http://inatankar.blogspot.com/2007/01/sockermonster-vs-tjur-krring.html
KRAMAR

http://inatankar.blogspot.com

 
Ingen bild

Grodis

12 februari 2007 10:50

Manne>>Jag är nervös. Ändå. Jag kan inte stoppa pirrkänslan i magen. Oron. Klarar jag av detta? Jag måste. Tack för ditt pepp, Manne! Kram!

Ina>>Tack! Det är bara så nervöst just nu. Undrar lite grann vad jag gett mig in i. Samtidigt så VILL jag detta. Jättemycket!
Just det att gilla sin spegelbild.. wow.. vad stort det måste vara. Jag har aldrig varit med om det.. :-( Kram och stort, stort tack Ina!

 
Ingen bild

Lillan

12 februari 2007 13:20

Jag är övertygad om att den där gruppen kommer att vara bra för dig. Nu är du ju redan en vacker kvinna ändå, men det är ju bra om du känner dig nöjd med dig själv också!
kram Lillan

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards