Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg den 16 februari 2007

Av grodis - 16 februari 2007 22:18

Precis som mie kommenterade i mitt förra inlägg så har jag insett att det måste varit koffein-abstinens som orsakade min tidigare så svåra huvudvärk.Kl. 15.45 tog jag nämligen en svart kopp kaffe, espresso, kanske en halv deciliter sammanlagt. Bara en kvart senare sa det "Tjong!" i huvudet och plötsligt började jag kunna tänka klart och huvudvärken började sakta men säkert försvinna..! Nästan otäckt märkbart.Jag dricker normalt sätt inte så jättemycket kaffe. En stor mugg på morgonen och ev. en på eftermiddagen. Blir runt 4 koppar/dag. Men tydligen räcker det för att jag ska få abstinens.Kaffe och te är tillåtet under denna kur och jag fattar inte varför jag inte kopplade tidigare? Då hade jag sluppit 1,5 dygns huvudvärk. Nåväl, nu är Prenet-Go fasen över och jag har klarat det! Druckit minst 3 liter vatten idag också och just nu dricker jag min "fredagsdrink" bestående av vatten med citronskivor i och is. Mums! ;-)Jag mår mycket bättre nu och hoppas att jag gör det även imorgon när jag vaknar. Imorgon är det övergång till Fas 2 och jag ska dricka 2 omgångar av Prenet-Bas med 4-6 timmars mellanrum. Jag har numera två olika sorters pulver att välja bland; Grönsakssoppa eller Caffelatte. Varm eller kall dryck. Blir en Caffelatte till frukost. Grönsakssoppa till lunch och så ska jag få äta MAT imorgon kväll! RIKTIG mat! Hurra! Vi var och handlade tidigare ikväll så helgens mat och även måndagens kvällsmat är planerad och klar.Imorgon kväll blir det en potatissallad av hela 4(!) medelstora potatisar, dijonsenap, rödlök, kapris och olja. Till det blir det gravad lax. Gud så gott! :-DNu ska jag slösurfa en stund innan det är dags att säga farväl till denna dag. Jag klarade Fas 1! HURRA!

Av grodis - 16 februari 2007 14:58

..såklart ska det bjussas på allt möjligt gott på jobbet nu när jag inte kan... eller får... eller ska.Semmeltårta nyss. Jag kan säga att jag inte ens brydde mig om att gå till fikabordet. Alls.Varför plåga sig själv mer än nödvändigt?Fortfarande en jävla huvudvärk som vägrar ge med sig trots att jag tagit 1 grams Alvedon. Trots att jag druckit snart 2 liter vatten. Snart har det gått 2 dygn. De längsta 2 dygnen i mitt liv tror jag banne mig. Men jag håller i. Vägrar ge upp.Jag ska klara det. Jag vill klara det. Jag kan klara det.För att... det är värt det!Tusen, miljoner tack för allt pepp.. ni anar inte vad det betyder!

Av grodis - 16 februari 2007 08:23

"Det är värt det. Det är värt det. Det är värt det. Det är värt det."Det ÄR värt det.Jag ställde mig på vågen imorse. Och insåg att det ÄR värt det. -0,7 kg på ETT dygn! YES!Det behövde jag se... för att hålla i. Samtidigt så är jag långt ifrån att ge upp, men huvudvärken jag har är INTE att leka med kan jag lova... fy bubblan.Den är nästan migränliknande och jag mår illa också. *urk*Vaknade med samma huvudvärk som jag hade igår och det gjorde mig lite nedslagen först, men det var innan vägningen...In på Hemköp idag. Köpte mineralvatten, för det skulle jag ju ha! Viktiga salter där som jag behöver. Glömde köpa igår... Nu sitter jag här med "Ramlösa Skogshallon" och det är en favorit. Inga sötningsmedel, hurra!Skål och go´morron kära vänner!

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards