Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2006

60 dagar kvar!

Av grodis - 24 oktober 2006 11:39

Idag är det exakt 2 månader till JULAFTON!Jösses.. känns ju jättenära!Jag älskar julen och njuter för fulla muggar i december. Från första advent och framåt. I år har vi bestämt att slopa alla julklappar dessutom, skönt! Då slipper man den stressen... Dock ska jag köpa 4 julklappar för barnen i min närmsta krets ska självklart ha en varsin + maken som ju faktiskt fyller 33 år på självaste julafton! ;-)I år ska jag även sätta egen glögg för första gången tänkte jag och det är hög tid! Måste bara fixa lite ingredienser först.. svagdricka, nejlikor, ingefära och allt var det var..

 
 
Tess

Tess

24 oktober 2006 14:27

Va mysigt det låter. Jag ska försöka vända min jultrend och prova mig på att gilla julen lite grann i år ... men det blir nog inte så lätt. Jag har ett komplicerat förhållande till julen ... Men i år blir det ju första gången i vår nya fina hus. Jag ska försöka. Lovar! Skulle gärna sniffa lite på din glögg, mums va gott det är :)

http://www.malika.se

 
Ingen bild

Cat

24 oktober 2006 15:10

Jag älskar också julen, är så mysigt och kul att fixa och pynta tycker jag.
Jag gör också en sorts glögg men den går fort att göra *ler*
Och åh vad det doftar ljuvligt och juligt i köket med alla kryddorna. Och smeten med alla kryddor och socker innan det "starka" kommer i är så god så man kan stå och äta den direkt ;O))
Låter jättespännande med egen brygd glögg el hur jag skall säga, du måste rapportera om hur det går med glöggen*lova*
Kram

 
Ingen bild

Cat

24 oktober 2006 15:39

Har du läst om Lyckönskartäcke?
Vet inte om du känner nej inte inrtresserad alls, el det verkar kul att göra till vårat längtansbarn?

Är en unik minnesgåva iaf. Allt du behöver är släkt, vänner och lite tyg
Om ni redan innan barnet kommer önskar ert barn två tygbitar och en liten papperslapp kan ni skapa en oförglömlig och personlig sak: ett lyckönskartäcke med en vill-väl-bok som räcker länge!

I Kina kallas de "Bai Jia Bei", ett lapptäcke av hundra goda önskningar. Hundra släktingar och vänner får bidra med varsin tyglapp och de sys samman till ett täcke. När täcket sys ihop syr man också in all den tur, lycka och välgångsönskingar som vänner och släktingar vill skänka det kommande barnet.

Säg till om du vill ha fler länkar, info och beskrivningar.
Jag kan tänka mig att det vore kul att pyssla med (och får tiden att gå liiiite fortare) medan man väntar på att få åka och hämta sitt barn.
När hemutredningen är klar så kan man ju om man vill sätta igång detta projekt.
Du har säkert redan läst om det på adoptionssidor men tänkte ifall att. Jag var inne på att göra detta men det blev aldrig så...
Kram




 
Magda

Magda

24 oktober 2006 18:04

60 dagar, det går fort! Vet du vad jag har köpt idag, julgardiner o julduk på hemtex. Tänkte att jag måste passa på medan de fanns kvar o dessutom var det extrapris.
Ikväll ska jag julfota Vilma så jag kan framkalla julkorten!

Det låter knäppt, men 60 dagar är egentligen inte mycket!

http://magda,bloggagratis.se

 
Ingen bild

Grodis

25 oktober 2006 13:23

Tess>>Vad mysigt med första julen i ert nya hus, det kan inte bli annat! Härligt! Du är så välkommen att dricka glögg med mig så... ;-) KRAM och försök att inte ha så mycket "måsten" till jul. Vi har ju som sagt var skippat julklapparna och det tar bort mycket ångest hos mig..

Cat>>Åh, det där var något helt nytt för mig! Längtanstäcke? Vad mysigt! Jag vill hemskt gärna ha fler länkar, info och beskrivningar om du har! Vilken idé! Puss och tusen tack för att du tipsar! Faktiskt så är jag sällan på adoptionssidor, hur konstigt det än må låta... ;-) *sant*

Magda>> Ja det går jättefort! Vad kul att du hittat nya julgardiner m.m Maken blir gaaalen om jag kommer hem med nya i år igen så jag får köra de jag köpte på Indiska förra året... ;-) Hoppas julfotningen gick bra och att ni får fint allihop uppe i norr! Kram!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2006 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards