Såsom i Himmelen & på Jorden

Direktlänk till inlägg 13 februari 2007

Före och efterbild...

Av grodis - 13 februari 2007 10:16

Sakta, sakta börjar det växa fram en målbild i huvudet på mig. Jag kommer inte lägga ut min vikt eller foton på mig själv till allmän beskådan, men har gjort en "virtuell modell" av mig själv. Långt ifrån lik mig dock.. men enligt tabeller så är jag ungefär så här som på "före-bilden"... jag "saknar" dock celluliterna och valkarna... *hehe* Det skiljer 22 kg mellan bilderna och jag är fast besluten att klara det. Det är verkligen NU eller aldrig!Börjar känna mig lugnare igen.. och mer laddad än någonsin. Det ska bli otroligt spännande (och säkert jobbigt ibland..) att göra denna resa - en resa mot ett hälsosammare och piggare jag! :-)Vill du göra en egen virtuell modell?Kolla in här!

 
 
Tess

Tess

13 februari 2007 10:26

Vilket smidigt verktyg. Det är ju så svårt att få en bild av sig själv, hur man verkligen ser ut. Ett tag hade vi en spegel stående på golvet i hallen hemma och varje gång jag gick förbi så tyckte jag att jag var så förfärligt bred, jag började tänka på det jätte mycket. Men jag hade inte gått upp i vikt så jag fattade inte vad som hade hänt. Sen kom jag på, det var en gammel spegel med buckligt glas. Så där hade jag gått och trott att jag blivit mycket bredare ... Spegeln hänger numera på väggen så att man blir lite bullig i brösthöjd ;)

Självbilden är viktig och målbilden. Jag har tjuvstartat min resa tillsammans med dig. Nu ska jag äta bättre så att min kropp inte bråkar så mycket med mig.

KRAM

http://www.malika.se

 
Ingen bild

solna-madde

13 februari 2007 10:40

Visst kommer det säkert att vara jobbigt i början (jag kan tänka mig att sockermonstret är rätt pestigt!) men du kommer nog få mer och mer energi ju längre tiden går!
Det ska bli så himla spännande att följa dig på den här resan också, jag ska göra allt jag kan för att peppa och heja på dig!

Stor kram!

 
Ingen bild

Saga

13 februari 2007 11:56

Hej!
Det är så kul att följa dig i din blogg! Jag är helt "hooked" och kollar varje dag!
Du är jättebra på att skriva!

Jag är nyfiken på det här verktyget du använt för att göra din före och efterbild. Finns det ute på nätet? Jag vore tacksam för adressen!

Kramar Saga

 
Ingen bild

Grodis

13 februari 2007 14:38

Tess>>Roligt att du också kommit igång! :-) Hehe.. ja såna där buliga gamla speglar kan spela en spratt! *skratt* Jag har råkat ut för såna också och fått en smärre (värre) chock än vanligt.. hualigen! Det är första gången någonsin jag lyckats bilda mig en målbild faktiskt och det tror jag är jätteviktigt! Lycka till du också vännen, även om du knappast har mer än några få kilo att gå ner väl? Om några alls.. ;-) KRAM!

solna-madde>>Ja, det där monstret är inte lätt att tas med när det väl dyker upp. Hualigen! Värst brukar det vara runt mens... Det är ett tag kvar dit så jag hinner börja och komma igång iallafall. Tack, tack, tack goa Madde för att du alltid finns här och stöttar och hejjar på, oavsett! *rörd* KRAAAAAAAAMAR!

Saga>>Wow.. tusen tack! Nu blev jag jätteglad och förvånad. Vad kul att du gillar mitt sätt att skriva. Jag skriver bara rakt ur huvudet.. tänker knappt.. *s* Fortsätt gärna läsa, du är så välkommen!

Jag har använt mig av en sida som jag nu lagt ut en länk till i inlägget. Ser du?? Hojta annars! :-) KRAM tillbaka!

 
Manne

Manne

13 februari 2007 14:53

En liten lustifikation...

Det är efterbilden som är din förebild...

Lycka till imorgon nu!

http://one2many.bloggagratis.se

 
Tess

Tess

14 februari 2007 07:57

Åh spännande, jag ska gå in sen hemma ikväll och göra en egen. Du har rätt, jag har inte många kilo att gå ner om ens nåt alls. Men min kropp och dess påhittigheter mår så mycket bättre om jag sköter min kost. Men ändå så gör jag inte det ... Men nu minsann ska jag ta tag i det igen. KRAM

http://www.malika.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av grodis - 14 maj 2013 07:44

Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.

Av grodis - 18 juni 2012 10:51

Hur går det med vikten då?   Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...

Av grodis - 14 juni 2012 21:32


Herrejösses...   Insåg just att det på söndag ju är exakt 2 år sedan min mobil ringde. Signalen för Astrid Lindgrens "Saltkråkan" ljöd och klockan var exakt 10.00 och jag var yrvaken. Jag hade vaknat tidigare men somnat om då det var en ledig dag...

Av grodis - 12 maj 2012 22:52

"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått   Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...

Av grodis - 28 augusti 2011 22:13


Hej alla!   VAD skriver man i en blogg som man inte skrivit i på över 1 år? Som man haft dåligt samvete över att man inte uppdaterat sen den dagen (dagarna efter) vi fick vårt efterlängtade barnbesked förra sommaren.   HUR formulerar man...

~ Om mig ~

17 juni 2010 kl 10.00:
EN SON!! ♥

Fråga mig

2 besvarade frågor

~ Kalender ~

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

~ Gästbok ~

~ Tidigare år ~

~ Kategorier ~

~ Arkiv ~

~ Sök ~

~ RSS ~


Ovido - Quiz & Flashcards