Direktlänk till inlägg 17 februari 2007
Nyss ätit. TUGGAT! MAT!Gott blev det också, fast liiiite väl pepparstarkt kanske.. jag var väl ivrig med kvarnarna... ;-)Blev inte gravad lax och potatissallad som jag tidigare skrev utan jag testade ett annat recept i boken jag fått från Prenet; Pasta med kikärtor200 g (=ca 1/2 burk) kikärtor2 dl pasta kokas "al dente"1 msk parmesanost1/2-1 vitlöksklyftaFärsk rosmarinsalt & pepparGör så här:Värm bönorna i sitt spad några minuter. Tillsätt kryddorna. Smaka av med peppar och salt. Tag en djup tallrik. Lägg upp den kokta pastan, fördela de värmda kikärtorna över pastan och strö över 1 msk parmesanost över.Näringsinnehåll: ca 90 g kolhydrater, ca 25 g protein, ca 20 g fett.Nu ska jag, mätt nöjd och glad, på med mjukisbrallorna, huvjackan och mina gosiga fårskinnstofflor och mysa i soffan till Melodifestivalen tillsammans med maken och ett glas... mineralvatten med smak av granatäpple! :-)
Så här ser min fot ut 4 veckor efter op.
Hur går det med vikten då? Ja, hörrni... Önskar så att jag kunde säga att jag numera är normalviktig och att allt är bra! Tyvärr är det inte så... Jag peakade min högstavikt NÅGONSIN här under våren. Blodtrycket hade stigit till 147/97 och jag ...
"Det är nu som livet är mitt Jag har fått en stund här på jordenOch min längtan har fört mig hitDet jag saknat och det jag fått Det är ändå vägen jag valtMin förtröstan långt bortom ordenSom har visat en liten bitAv den himmel jag aldrig nått ...