Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg den 8 januari 2007

Av grodis - 8 januari 2007 19:25

Vad roligt att logga in och läsa alla era kommentarer! Vad många det är som tror att de vet!?! Jag är imponerad faktiskt, ärligt! Ni som bor i samma stad och som läser morgontidningen här, är säkert på rätt spår... ;-)Nåväl, jag kanske är fånig som vill hålla detta lite "hemligt" tills jag VET... men jag vill det. Så det så! ;-) Däremot kan jag säga att när jag kom hem från jobbet idag hade fått en bekräftelse på att jag är med i vårdcentralens nästa Överviktsgrupp och den kommer starta upp i februari! Jättekul! Men vi får som sagt var se vad detta leder till först... det har lite med samma sak att göra nämligen...

Av grodis - 8 januari 2007 13:32

Nu har jag gjort det. Skrivit en intresseanmälan. Till vad? Det är tyvärr hemligt. Åtminstone tills jag VET.Men jag behöver era tummar. Jättehårt!Jag VILL verkligen detta. VILL, VILL, VILL!Får svar nästa vecka. Åh, vad jag hoppas! Hoppas så det värker.

Av grodis - 8 januari 2007 10:29

Puh, nu är det klart. Våra bakgrundshistorier är skrivna och klara och jag promenerade nyss över till Familjerätten och lämnade över kuvertet. Det visade sig att det var vår egen hemutredare som öppnade dörren när jag ringde på klockan idag, så passande! Känns skönt att ha det gjort. De fick även vår ekonomiska kalkyl idag + nätverkskartan. Jag pratade lite snabbt med vår hemutredare och det kändes naturligt och bra. Vi träffas ju imorgon e.m så får vi fortsätta surra då. Hon är jätterar. :-)Usch, nu börjar läkarundersökningen på torsdag närma sig med stormsteg och jag är nervös. Men det ska nog gå bra. Fasar för att man ska stå i underkläder där? Är det så?!? Någon som vet? Solna-madde!? *ropar* Måste ju veta om jag ska uppdatera mitt underklädesförråd till något fräschare... hehe.. Tänk att det bara är 2 veckor kvar nu. Två fjuttiga veckor. Vad är det av ett helt liv?

Av grodis - 8 januari 2007 08:22

Jag och maken är stöpta i samma form vad det gäller en sak iallafall, och det är att vi båda rätt bra på att skjuta upp saker och ting till sista minuten...Nu är det hög tid för mig att sätta mig ner och skriva ihop min "bakgrundshistoria" och lämna in till hemutredarna IDAG, gärna förmiddagen! Vi ska ju träffa dem imorgon e.m Typiskt. Här har man haft hela jul- och nyårshelgen på sig och så blir det så här... sista dagen! *panik*Dock tjuvstartade jag lite förra veckan så jag ska finslipa lite bara, men ändå... Ingen prommis igår blev det heller, så där sprack mitt fina 6 av 6 dagar... Nåväl, jag ska verkligen försöka komma ut ikväll istället!Nu måste jag sätta mig och skriiiiiiiiiva!

Ovido - Quiz & Flashcards