Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg den 23 januari 2007

Av grodis - 23 januari 2007 22:49

Det är tajm för sänggående snart. Och fastande. Från midnatt får jag varken äta eller dricka fram till imorgon bitti då jag har tid för röntgen/ultraljud av gallblåsan och gallgångarna. Jag har *peppar peppar* inte haft fler gallstensanfall sen mitt livs första (och sista hoppas jag!) på juldagen. Ska bli skönt att få det gjort. Bocka av på listan. Få svar. Jag är inte orolig. Inte alls faktiskt. Jag hoppas det blir en positiv rapport, även om jag säkert kommer få vänta på svaret ett tag. Det ska bli minus 18 grader imorgon bitti så det blir till att klä sig väl! Tur vi har motor + kupévärmare till bilen! ;-)F-n.. nu är jag hungrig ju... den där tallriken gröt jag åt när vi kom hem från jobbet tidigare ikväll känns som om den är borta. Får bli en kopp fullkornsvälling innan sängen, för det är inte kul att lägga sig med kurrande mage...Sov så gott alla!Ses imorgon! *sänder kramar o tankar till vänner som behöver*

Av grodis - 23 januari 2007 19:22

Ni som följer min blogg vet att jag skrev om en "hemlis" för ett par veckor sen och bad om era tummar... och vet ni... de hjälpte!!!! Tusen och åter tusen tack!!Av drygt runt 150 sökande till denna utmaning som gäller 10 personer är JAG en av de 10 lyckliga! *jublar*Helt sanslöst... på bara 1 dygn har mitt liv tagit en oanad och positiv vändning. Det blåser.. men MEDVIND!! Helt galet kul. :-DNu ringde ju jag själv och var lite otålig och ville "kolla läget" och fick detta underbara besked, men jag väntar att skriva exakt vad det handlar om tills jag pratat med tjejen som enligt uppgift ska ringa mig på torsdag. Wow. Jäklar vad detta kommer bli kul, och spännande!

Av grodis - 23 januari 2007 09:19

Detta är ju helt galet. Helt crejsy!Tänk att det kan vända så. Livet.På en vecka har vårt liv vänt från svart, till grått, sen vitt! Jag har svårt att förstå detta. Det kommer nog ta lite tid innan det sjunker in, och det får det göra. Det känns OK. Vi har ju väntat SÅ länge på detta att det inte är konstigt om det tar tid att bearbeta detta. Detta faktum att vi kommer bli föräldrar igen. Så underbart. Så jävla underbart! Jag var så trött igår, men kunde iallafall inte somna. Så många tankar som snurrade runt, runt i huvudet. Jag var redan i Bolivia och hämtade barn... ;-)Ska bjussa jobbarkompisarna på fika idag. Känner att jag kan och vågar göra det. Sååå roligt!Skickar cyberbullar till alla er goa som skickat grattishälsningar via kommentarer! TACK snälla, snälla ni!!

Ovido - Quiz & Flashcards