Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg den 15 januari 2007

Av grodis - 15 januari 2007 21:49

Åh, jag är så glad just nu! Hade missat ett samtal från en vän, men hon hade även sms:at. Ett väldigt ROLIGT och UNDERBART meddelande som gjorde mig SÅ GLAD! Jag skrev ju detta ledsna och uppgivna inlägg på min blogg för bara några dagar sen och nu... nu har allt ordnat sig för våra vänner. Det kommer bli toppenbra, det är jag helt övertygad om!! HURRA!! GRATTIS! :-D Det är svårt att blogga om någonting som inte rör en själv på det viset, men jag vill iallafall dela med mig av glädjen...Varit hemma hos mina guddöttrar ikväll igen och idag var även maken med. Försökte mitt bästa för att övertala honom om en misse till, men icke sa nicke. Det är tvärstopp. *suckar lite uppgivet* Orkar inte argumentera emot, och innerst inne så har han säkert rätt också. Vi har ju Sally, världens goaste katt (som för övrigt är mer som en hund) och hon verkar inte må dåligt av att vara ensamkatt heller iofs... Och så är det ju lättare att lämna bort henne när vi behöver kattvakt (vilket rör sig om 5-7 veckor om något år eller så!) när hon är ensam katt än om vi har två stycken.. Bara att inse... *suckar lite ledsamt igen*Bedårande underbart söta var de även idag och den svartvita hade tjockat på sig till hela 75 gram idag! Den rödvita hade dragit ifrån till 108 gram! *s*När vi kom hem ikväll hade vi fått ett brev från BFA-A (adoptionsorganisationen) och det är dags att uppdatera oss i kön om vi fortfarande vill stå med som aktivt väntande (SÅKLART!!) + betala in ytterligare 800 spänn innan 9 februari. Så det är bara betala lite till och se glad ut! ;-)

Av grodis - 15 januari 2007 14:59

..blir jag varje gång jag går in på BFA-A:s (Barnen Framför Allt - Adoptioner) hemsida och ser detta.Vilken lycka. Att få komma hem. Och att få återvända till sitt hem och sina nära och kära och vara en familjemedlem till. Tänk, om drygt 1 år är det kanske vår tur. Vår "Välkommen hem" text som står där!

Av grodis - 15 januari 2007 10:52

Min favorittext... Att vara stark är inte att aldrig falla att alltid veta att alltid kunna. Att vara stark är inte att alltid orka skratta att hoppa högst eller vilja mest. Att vara stark är inte att lyfta tyngst att komma längst eller att alltid lyckas. Att vara stark är att se livet som det är att acceptera dess kraft och ta del av det att falla till botten, slå sig hårt och komma igen. Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast. Att vara stark är att se ett ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.

Av grodis - 15 januari 2007 10:18

Förra veckan skrev jag ett inlägg om en hemlis och att jag behövde era tummar. Idag är det sista ansökningsdagen till denna "hemlis" och jag skulle få svar denna vecka om jag är med bland de 10 personer som är utvalda eller ej! *hjälp!*Åh, jag vill verkligen... jättemycket!Grått, trist och mörkt ute idag. Noll inspiration till att jobba. Kaffet är urdrucket för längesen och det blev en banan och ett äpple till frukost. Lite lite kanske..? *funderar* Nåväl, det får räcka för nu. Snart dags för lite mellis...Längtar tills imorgon. Har massagetid inbokad på morgonen då. Ska bli så skönt att bli lite ompysslad och knådad. Särskilt nacken, axlarna behöver sig en omgång. Ska be om en avslappningsmassage denna gång också, behöver koppla av... Sen är det dags för sista gången med utredarna hos dem på Familjerätten imorgon eftermiddag! :-O Hjälp! Om EN vecka har vi allra sista besöket (hembesöket) hemma hos oss... sen, sen, sen.... är vi GRANSKADE och KLARA!! *whiiiiii* Galet, tokigt, underbart, roligt, skojsigt, läskigt, spännande, crejsy, fantastiskt, sanslöst, otroligt, kul!!!

Av grodis - 15 januari 2007 08:38

F-n också! Jag fixade det inte denna gång heller... Mitt "sluta-bita-på-naglarna" projekt gick i stöpet igår. Egentligen redan på nyårsafton när vi satt i taxin på väg hem (hade väl tråkigt i baksätet antar jag?) då jag började riva loss några naglar som hade börjat skiva sig... Igår kväll rök dem. Poff! En efter en....Så nu sitter jag här igen. Med fula nedbitna naglar som gör ONT! Får ju självklart inflammation direkt i nagelbanden och nu har jag ont i 3 fingrar så det gör ont att skriva .... *patetisk*F-n! Blir så arg och besviken på mig själv... :´-(Så, mina vänner. Fr o m idag så ska jag ÅTERIGEN sluta bita på naglarna. Skam den som ger sig.

Ovido - Quiz & Flashcards