Såsom i Himmelen & på Jorden

Alla inlägg den 24 januari 2007

Av grodis - 24 januari 2007 15:02

Alldeles nyss fick jag en jättego´ puss!En puss som smakade äpple.En puss som betyder massor.En puss som får mig att längta ännu mer.Av vem?Kolla här får ni se... ;-)

Av grodis - 24 januari 2007 14:41

Imorgon är det dags för frisörbesök. Det är ca 10-12 veckor sen sist så håret behövs iallafall toppas och klippas ur litegrann. Hittade en bild på en fin frisyr jag gillar och kanske man ska våga göra något lite annorlunda? Liten lugg kanske? Hmmm... tål att tänkas på... ;-)

Av grodis - 24 januari 2007 09:24

Fort och smidigt gick det på lasarettet idag.Jag hade tid kl. 08.00, men fick komma in 5 minuter innan och ta av mig på överkroppen i ett mörk och kallt rum. Sköterskan sa att läkaren strax skulle komma och bad mig lägga mig ned på britsen, vilket jag lydde och gjorde.Strax efter kom så läkaren och presenterade sig så mumlande att jag inte hörde ett dyft av vad han sa... Strunt samma. Kall gelé sprutades ut på magen och jag som redan frös, började frysa ännu mer. Jag följde intresserat bilden på skärmen och läkaren bad mig flera gånger att "andas in djupt och håll andan." Fick även lägga mig på vänster sida ett tag, för att sen böja mig lätt framåt. Djupa långa andetag. Håll andan.Summa summarum: Allt ser finfint ut!Han kollade igenom gallan, levern och bukspottkörteln och allt såg finfint och normalt ut och det fanns inga som helst gallstenar. Skönt! Han sa att det kunde varit "tarmknip" jag råkat ut för på juldagen. Det är ju så "mycket" där i magen som kan vara knas.Nåväl, allt är bra och jag är glad. Ännu en sak att bocka av på listan.En bra dag idag. Vackert väder och riktigt kallt. Maken är överlycklig för nu bildas det IS i rasande fart! *s* Han har längtat så efter sina turer med långfärdsskridskorna och jag antar att jag inte kommer se röken av honom i helgen... hehe.. ;-) *puss älskling*

Ovido - Quiz & Flashcards